Δεν πίνονται «μονορούφι» η εξέλιξη και η πρόοδος

Είναι δύσκολο το ξεκάθαρο; Απαιτεί θάρρος; Κι όμως στην εποχή που ζούμε, η περιγραφή της πραγματικότητας θεωρείται ταλέντο και δεξιότητα.

Η σελίδα μας έχει αδυναμία σε όσους πρεσβεύουν την αλήθεια χωρίς χρωματισμούς και όσους φυσικά μάχονται για να δείξουν έργο. Ο coach του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης είναι ένας από αυτούς και κάθε φορά (μας) επιβεβαιώνει αυτήν μας την προτίμηση. Το να θεωρείται μια νοικοκυρεμένη πορεία εφάμμιλη ενός τροπαίου δεν είναι μετριοπαθής στάση, αλλά διεύρυνση των οριζόντων.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Over FM, o Έλληνας τεχνικός εξήγησε τους λόγους της απόφασης της ομάδας για να συμμετάσχει στις υποχρεώσεις του BCL.

«Όσοι είμαστε στο αγωνιστικό τμήμα το θέλαμε, διότι μοιάζει ως επιβράβευση. Ξέρουμε ότι ο Θανάσης Χατζόπουλος πηγαίνει με το μολύβι στο χέρι και καλά κάνει. Τα μετράει όλα. Τα βάλανε κάτω και είδανε ότι… μας βγαίνει. Η ομάδα το κέρδισε μέσα στο γήπεδο και θα γίνει και πράξη. Σου δίνει ένα πρεστίζ να είσαι στην Ευρώπη. Η διοίκηση συζήτησε με τους ανθρώπους του BCL που έδειξαν ότι θέλουν ομάδες βεληνεκούς του ΠΑΟΚ. Αλλά πρέπει να ξέρετε πως δεν θα γίνουνε τρέλες. Ξέρετε πως είμαστε σε πορεία διαχείρισης».

Για το επιπλέον ατού: «Έχουμε παιδιά με φιλοδοξίες, με κίνητρο. Και στις διαπραγματεύσεις παίζει ρόλο να παρουσιάσεις ευρωπαϊκούς αγώνες».

Για τους στόχους: «Πάντα θα έχω φιλοδοξίες. Εγώ θέλω το πρωτάθλημα. Μπορώ; Έχουμε τα νούμερα; Τους αριθμούς; Ο μεγάλος στόχος, λοιπόν, είναι να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί από πέρυσι. Βήμα – βήμα».

Εμείς λοιπόν τι παραπάνω να προσθέσουμε σε αυτή την ιστορία. Το μόνο όμως που θεωρούμε «υποχρέωσή» μας είναι η αναπαραγωγή υγιών σκέψεων και ξεκάθαρων αναγνώσεων. Αποτελούν σημαντικό εργαλείο προοδευτικής εξέλιξης για όλους τους «παροικούντες την Ιερουσαλήμ» του μπάσκετ…

Eπιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ