«Να αδειάσουν τα νοσοκομεία και να γεμίσουν τα γήπεδα»

Στο περιθώριο των χθεσινών αναμετρήσεων της Basket League, που μας χάρισε αμφίρροπες και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, ιδιαίτερη μνεία έγινε στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Συγκεκριμένα, οι προπονητές των Ιωνικού Νικαίας και ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Αγγέλου και Άρης Λυκογιάννης αντίστοιχα, έκαναν έκκληση για επιστροφή στην δράση των μικρών κατηγοριών. Ευαίσθητη και γλαφυρή η παρομοίωση του Βαγγέλη Αγγέλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Μακάρι το εμβόλιο του κορονοϊού να αδειάσει το συντομότερο δυνατό τα κρεβάτια των νοσοκομείων και να γεμίσει τα σχολεία και τα γήπεδα. Τα γεμάτα γήπεδα και οι κατηγορίες που δεν είναι στη βιτρίνα είναι η ανάπτυξη και η πρόοδος του μπάσκετ και του αθλητισμού. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή η κινητήριος δύναμης του μπάσκετ που είναι οι ερασιτεχνικές κατηγορίες δεν παίζουν και όσο συνεχίζεται αυτό, αυτές θα είναι ευπαθείς ομάδες. Ελπίζω η Πολιτεία να λύσει αυτό το πρόβλημα» είπε ο κ. Αγγέλου

«Επειδή γίνεται μεγάλη κουβέντα εδώ και μέρος κι επειδή μου το ζήτησε ο γιος μου να το πω, επειδή είναι σε ακαδημία. Κάνω κι εγώ έκκληση να αρχίσουν πάλι προπονήσεις οι ακαδημίες κι οι μικρές κατηγορίες του μπάσκετ» επισήμανε ο κ. Λυκογιάννης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here