Σκοτάδι πυκνό λόγω ασέβειας

Μια ωραία αναμέτρηση έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη μεταξύ Ηρακλή και Λάρισας, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του αγώνα σημειώθηκε ένα μικρό επεισόδιο μεταξύ του coach Πανανικολόπουλου με τον Ντέβιον Μπέρι.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός παίκτης δε δέχθηκε να ακούσει τις οδηγίες του προπονητή του, λίγο πριν την έναρξη της δ’ περιόδου, με αποτέλεσμα ο προπονητής να τον στέλνει στα αποδυτήρια.

Στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε ο coach τόνισε για το επίμαχο θέμα ότι: «Συμβαίνουν αυτά σε όλες τις ομάδες, όταν οι σφυγμοί είναι ανεβασμένοι αυτά γίνονται».

Στην ουσία του θέματος

Βέβαια, η στάση που κράτησε ο coach ήταν η πρέπουσα και έπραξε ορθά για να μην διαταράξει τις ισορροπίες. Στην καρδιά όμως του θέματος, δεν πρόκειται για κάτι τόσο απλό. Είναι πολύ ασεβές ένας παίκτης να αγνοεί τον προπονητή του και ειδικά κατά τη διάρκεια ενός αγώνα που συγκέντρωνε αρκετές πιθανότητες νίκης για τους φιλοξενούμενους.

Και στην τελική ο τίλος του επαγγελματία αθλητή χρησιμοποιείται επειδή οι παίκτες σε αυτό το επίπεδο βιοπορίζονται από το άθλημα; Όχι βέβαια. ‘Εχουν την «επαγγελματική» υποχρέωση να είναι πιο σεβαστικοί και να μπορούν να εκτιμούν την εκάστοτε στιγμή, ακόμα και αν τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Με δεδομένο λοιπόν ότι ο προπονητής είναι καινούργιος στην ομάδα και θα θελήσει να κάνει τις δικές του προσωπικές επιλογές σε ενδεχόμενες αλλαγές, μας κάνει να εκτιμούμε ότι το μέλλον του παίκτη είναι αβέβαιο στον σύλλογο της Λάρισας.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας ([email protected])

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ