Μακρής (Άμιλλα Περιστερίου): Η ομάδα μπορεί να μπει στα play offs – Πρώτο φαβορί για τον τίτλο ο Χολαργός

Στο πλαίσιο του νέου σκηνικού που διαμορφώνεται στην Α΄Ανδρών της Έσκα, το The Momentum.gr επιχειρεί να πιάσει κλίμα και να ακούσει τις απόψεις των πρωταγωνιστών.

Ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος και η Α΄Φάση με τους δύο ομίλους είναι θέματα προς συζήτηση με ξεχωριστό ενδιαφέρον. Στη δική μας οπτική, ο ανταγωνισμός στον Β’ Όμιλο είναι μεγάλος και σε συνδυασμό με το φετινό καθεστώς του υποβιβασμού (διαβάστε ΕΔΩ), τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο.

Στη σημερινή βολιδοσκόπηση του The Momentum.gr, ο προπονητής της Άμιλλας Περιστερίου, Βαγγέλης Μακρής.

1.To γενικότερο σχόλιό σου για τον φετινό τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος

Κατ’ αρχάς θεωρώ τον τρόπο διεξαγωγής τον πιο δίκαιο όσον αφορά τον πρωταθλητή, τον δευτεραθλητή που οδηγεί στην άνοδο και τους 4 που θα υποβιβαστούν. Ίσως είναι λίγο “άδικο” για κάποιες ενδιάμεσες ομάδες καθώς οι 2 όμιλοι έχουν ξεκάθαρη διαφορά δυναμικότητας, πράγμα που σημαίνει κάποιες ομάδες του Β ομίλου που δεν θα μπουν play off στον άλλο όμιλο θα έμπαιναν.

2. Ασπάζεσαι την άποψη ότι εντοπίζεται χαώδης διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομίλων;

Ναι είναι ξεκάθαρα τα πράγματα πιστεύω… Τα 3 μεγάλα φαβορί είναι στον ίδιο όμιλο καθώς και οι υπόλοιπες ομάδες που θα είναι μέχρι την 6η θέση στον άλλο όμιλο ίσως διεκδικούσαν πρωτιά… Βέβαια αυτά στα χαρτιά. Σημασία έχει να φανεί και στο γήπεδο αυτό, γιατί κάθε χρόνο υπάρχουν ομάδες που διακρίνονται ενώ δεν είχαν ακουστεί και άλλες που ήταν φαβορί για άνοδο, να μην κάναν καλή πορεία. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο και εκεί θα φανεί ποιος πραγματικά θα πρωταγωνιστήσει και ποιος όχι.

3. Οι δικοί σας στόχοι επαναπροσδιορίζονται αρκετά λόγω της κλήρωσής στον Β’ Όμιλο;

Εμείς σαν στόχο είχαμε να σωθούμε το συντομότερο βέβαια με τον τρόπο που λειτουργεί φέτος το πρωτάθλημα. Με 4 ομάδες να πέφτουν συν το γεγονός ότι με υποβιβασμό αθηναϊκής ομάδας από Γ’ εθνική για να σωθείς, σίγουρα πρέπει να μπεις στα play off.. Εμείς έχουμε φτιάξει μια σχετικά καινούρια ομάδα με ταλέντο όρεξη και καλούς χαρακτήρες, που θεωρώ ότι έχουμε την δυνατότητα να μπούμε στα play off ακόμα και σ αυτόν τον όμιλο, αρκεί να είμαστε υγιείς και βρούμε γρήγορα τους ρόλους μας...

4. Ποια ομάδα θεωρείς φαβορί για την άνοδο;

Σαν φαβορί πιστεύω ότι είναι πρώτα ο Χολαργός και μετά ο Πανελλήνιος… Δεν λέω κάτι καινούργιο. Όλοι αυτούς περιμένουν χωρίς να ξεγράφω όμως τον Απόλλωνα που έχει δυναμώσει πάρα πολύ ακόμα και τους Αγίους Αναργύρους… Πάντως σαν ρόστερ νομίζω πως ο Χολαργός είναι σίγουρα πιο ποιοτικός και γεμάτος και θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει και στην Γ εθνική.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ