Κύπελλο Εσκανά: Συστήνονται τα φαβορί

Εσκανά και «The Momentum.gr» δεν μπορούν να πάνε χώρια, προς το παρόν. Αντικείμενο των γραμμών αυτών, το κύπελλο και οι σημερινές αναμετρήσεις με τους μονομάχους της Α΄Ανδρών.

Ερμής Αργυρούπολης και Ακαδημία Ελευσίνας είναι αντικειμενικά και θεωρητικά τα φαβορί του φετινού πρωταθλήματος και η πρώτη πράξη της σεζόν δίνει ωραία αφορμή για γνωριμία.

Πρόγραμμα και εκτιμήσεις

Ο Ερμής φιλοξενεί στην έδρα του στις 19.45 την Γλυφάδα, με την διαφορά δυναμικότητας να είναι δεδομένη. Διαφορετικοί στόχοι για τις δύο ομάδες και άλλες φυσικά προσδοκίες.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Ερμής Περάματος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης, με τον τελευταίο να είναι πιο αδύναμος σε σχέση με πέρυσι. Εκτιμούμε ότι το Πέραμα θα ξεκινήσει με το δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις του.

Τέλος, στις 21.45 οι Τράχωνες φιλοξενούν την Ακαδημία Ελευσίνας. Οι γηεδούχοι δεν έχουν το περσινό εκτόπισμα, αλλά αποτελούν μια σταθερή δύναμη της κατηγορίας με τη γνωστή της αγωνιστική φιλοσοφία. Η Ακαδημία έχει χτιστεί για να πάρει πρωτάθλημα και σήμερα θα δείξει μερικά από τα προσδοκώμενα στοιχεία της.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ