Κύπελλο Ανδρών – Γυναικών: Νέα… άνευ – Ποιες ομάδες προκρίθηκαν στα χαρτιά

Και η τάση του άνευ συνεχίζεται απτόητη για το Κύπελλο Ανδρων και Γυναικών. Με σημερινή ανακοίνωση, η ΕΟΚ ανακοίνωσε τις νέες νίκες των 20-0.

Αναλυτικά:

«Μετά τη δήλωση αδυναμίας συμμετοχής του Σωματείου ΑΓΣ Ιωαννίνων στον αγώνα ΠΣ Ευκαρπίας – ΑΓΣ Ιωαννίνων της 21/09/2022 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ με σκορ 20-0 και προκρίνεται άνευ αγώνα στη 2η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

*Μετά τη δήλωση αδυναμίας συμμετοχής του Σωματείου ΑΣΕ Δούκα στον αγώνα ΑΣΕ Δούκα – ΑΟ Αχαγιά 82 της 21/09/2022 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΑΟ Αχαγιά 82 με σκορ 20-0 και προκρίνεται άνευ αγώνα στη 2η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

*Μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΓΣΚ Λασσάνης Κοζάνης στον αγώνα ΑΣ Άρης Θεσ/νικης – ΓΣΚ Λασσάνης Κοζάνης της 21/09/2022 για την 2η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται με 20-0 υπέρ του Σωματείου ΑΣ Άρης Θεσ/νικης και προκρίνεται άνευ αγώνα στη Β’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών».

Διαβάστε ΕΔΩ την εξήγηση της ΕΟΚ στο «The Momentum.gr» για το νέο αυτό φαινόμενο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ