Κόροιβος Αμαλιάδας «αλά» Big Brother

Σε λίγους μήνες, όπως είναι γνωστό, o τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ θα επαναφέρει στους δέκτες μας το αγαπημένο σε όλους όταν πρωτοπροβλήθηκε Big Brother.

Το concept γνωστό με την μπασκετική πραγματικότητα να αποτελεί πιστό αντίγραφό του.

Η πορεία μιας ομάδας σε όλα τα επίπεδα και η φήμη που την συνοδεύει αποτελούν τα απαραίτητα εργαλεία, προκειμένου να  προχωρήσουμε σε έναν χαρακτηρισμό.

Τα πρωταθλήματα, τα μετάλλια και οι διακρίσεις δεν ζυγίζουν περισσότερο από έναν καλό λόγο των εκάστοτε πρωταγωνιστών που παραδίδουν την σκυτάλη στους επόμενους.

Η υστεροφημία λοιπόν είναι κομμάτι αναπόσπαστο των πάντων και ιδιαίτερα του ομαδικού αθλητισμού, καθώς αργά ή γρήγορα ο σωστός και δίκαιος θα ανταμειφθεί από την ίδια την ζωή και τις συγκυρίες της.

Αρκετά όμως με την φιλολογική και χιουμοριστική ανάγνωση!

Επί του προκειμένου, η ομάδα του Κόροιβου Αμαλιάδας, που αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία αντρών, προχωρά σύμφωνα με πληροφορίες του ηλεκτρονικού Τύπου στην απομάκρυνση και τρίτου προπονητή, από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Ειδικότερα, ο coach Κώστας Κεραμιδάς βρίσκεται στην έξοδο της ομάδας που ξεκίνησε την χρονιά με τον κ. Παπαδόπουλο και στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από τον κ. Καραγιάννη.

Αν και δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πράγματα και καταστάσεις από το εσωτερικό, η «trendy» φιλοσοφία περί συνεχούς αλλαγής προπονητών στις αναποδιές, δεν θέλει και ιδιαίτερη γνώση για να επιβεβαιωθεί το αρνητικό πρόσημο στις κατ’ ευφημισμόν ιαχές.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας ([email protected])

Πηγή Φωτό: Ήλιδα Κάμπος News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ