Κόκκινος περίπατος – Η χειρότερη τριετία του ΠΑΟ

Περίπατος του Ολυμπιακού, νίκη και δεύτερο σερί πρωτάθλημα για τους Πειραιώτες, που σφραγίζουν μια καταπληκτική σεζόν με τον πιο κατάλληλο τρόπο.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, μιας και στο παρκέ όποιος έχει πραγματική επίγνωση του, τι βλέπει, είδε μια ομάδα να παίζει δυο ταχύτητες πάνω από την άλλη και δυο ομάδες με εντελώς διαφορετική οπτική και rotation στο συγκεκριμένο σημείο της σεζόν. Από τη μία ο Μπαρτζώκας που πήρε πολλά πράγματα από κάθε παίκτη του, ακόμα και από αυτούς που μέσα στη σεζόν έπαιζαν ελάχιστα (Bolomboy, Λούντζης, Peters) και από την άλλη ο Σερέλης, που με ένα πολύ σφιχτό rotation που έμοιαζε με θηλιά που στενεύει όλο και περισσότερο στον λαιμό της ομάδας του, προσπαθούσε να βρει λύσεις ανάμεσα σε αντικειμενικά μετριότατους γηγενείς και παντελώς αδιάφορους ξένους.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στα δυο τελευταία ματς της σειράς παίζει με Big σχήματα, γνωρίζοντας την αδυναμία μακρινής εκτέλεσης και δημιουργίας του ΠΑΟ, κάτι που του δίνει το πλεονέκτημα των λιγότερων τρεξιμάτων στην άμυνα (άρα και περισσότερες ανάσες), τη θωράκιση της ρακέτας και κατ’ επέκτασιν και του αμυντικού rebound.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει τη χειρότερη τριετία στην ιστορία του, έχοντας φτάσει στον πάτο του βαρελιού, με τους οπαδούς του να προσφεύγουν, σε όσα οι ίδιοι διαλαλούσαν πως λόγω ανωτερότητας δεν θα στραφούν ποτέ, αποδεικνύοντας, πως ο φανατισμός, ο χουλιγκανισμός και η σαπίλα δεν βασίζονται στο χρώμα και το στρατόπεδο, αλλά δυστυχώς στο… αίμα μας ως λαός.

Όσα ακούγονται για προσωπική απόφαση του Α’ διαιτητή για εκκένωση του γηπέδου χωρίς προειδοποίηση, έχουν ασφαλώς βάση και σηκώνουν συζήτηση, αλλά θεωρώ, ότι είναι το δέντρο και όχι το δάσος.

Ο Παναθηναϊκός πήγε πολλά βήματα πίσω και έχασε αρκετή από την αίγλη του, όχι ασφαλώς για το αποτέλεσμα (αυτά πάνε κι έρχονται), αλλά λόγω της εικόνας πλήρους διάλυσης που παρουσίασε από το παρκέ, μέχρι την εξέδρα με την μπάλα να παίρνει τους πάντες στο διάβα της.

Και για να το πάμε πιο… χιουμοριστικά, αφού η σελίδα αρέσκεται σε τέτοιο περιεχόμενο, σήμερα ξεκίνησε η… ανακαίνιση για το νέο ΟΑΚΑ.

Οutsider

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ