Κάλεσμα της ΕΟΚ στους κριτές για συνάντηση

Κάλεσμα στους κριτές για τις 14/12 απευθύνει η ΕΟΚ, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος όλα ζητήματα που έχει ανακύψει τις τελευταίες ημέρες και καθιστούν ρευστή την διεξαγωγή όλων των αγώνων το ΣΚ (10-11/12).

Με ανακοίνωσή η Ελληνική Ομοσπονδία επανέλαβε ότι απορρίπτει την λογική των μονομερών ενεργειών, ξεκαθαρίζοντας ότι ζητάει επίλυση των προβλημάτων με “ουσιαστικό διάλογο”, καθώς και ότι “όταν όλοι είμαστε ενωμένοι μπορούμε να βοηθήσουμε το άθλημα να προχωρήσει μπροστά”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Σε συνέχεια ανακοινώσεων ορισμένων Συνδέσμων βοηθών διαιτητών (σημειωτών και χρονομέτρων) περί αποχώρησης τους από τα πρωταθλήματα και κατόπιν των ανακοινώσεων που εξέδωσαν οι φορείς του αθλήματος (Ο.Δ.Κ.Ε., Σ.Ε.Π.Κ., Π.Σ.Α.Κ. και Ε.Σ.Α.Κ.Ε.), οι οποίοι με τις τοποθετήσεις τους ουσιαστικά απέρριψαν την πρακτική μονομερών ενεργειών, προτείνοντας διάλογο για την επίλυση των όποιων προβλημάτων και με ξεκάθαρη, όμως, θέση για την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, η ΕΟΚ καλεί σε συνάντηση όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ( ΕΣΑΚΕ, ΟΔΚΕ, ΣΕΠΚ, ΠΣΑΚ και τους Συνδέσμους βοηθών διαιτητών) την Τετάρτη 14/12 και ώρα 12 στα γραφεία της με θέμα συζήτησης τη δημιουργηθείσα κατάσταση επι του ζητήματος που έχει προκύψει.

Επαναλαμβάνουμε ότι η πόρτα της Ομοσπονδίας ήταν, είναι και θα είναι πάντα ανοιχτή σε όλους και ότι μόνο όταν όλοι είμαστε ενωμένοι μπορούμε να βοηθήσουμε το άθλημα να προχωρησει μπροστά, χωρίς, όμως, μονομερεις ενέργειες και κυρίως, με επίλυση των προβλημάτων με ουσιαστικό διάλογο”.

Διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του «The Momentum.gr»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ