Σχεδόν σίγουρη η αναβολή αγώνων το ΣΚ (10-11/12) – Οι πληροφορίες του «The Momentum»

Ένα 24ωρο μετά την γνωστοποίηση της απόφασης των κριτών να μην παραστούν στα παιχνίδια από το ερχόμενο ΣΚ (10-11/12) λόγω της απόφασης της ΓΓΑ να μην αναγνωρίσει ως αθλητικούς φορείς τους συνδέσμους των κριτών, προκύπτουν νέα δεδομένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «The Momentum.gr» σχεδόν βέβαιη πρέπει να θεωρείται η αναβολή των αγώνων για αυτό το ΣΚ σε όλες τις εθνικές και τοπικές κατηγορίες των πρωταθλημάτων.

Ήδη μάλιστα, από σήμερα το πρωί, έχει σταλεί από τον τοπικό Σύνδεσμο Κριτών, η ανακοίνωση για την αποχή από τους τρέχοντες αγώνες, δίνοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για γνώση του θέματος. Στη συνέχεια, η κάθε μια Ένωση υιοθετεί αυτή την γραμμή, συμμετέχοντας στην αποχή. Επί παραδείγματι, πριν από λίγη ώρα, ο Σύνδεσμος Θεσσαλίας (Μαγνησίας) και τα μέλη του γνωστοποίησαν ότι δεν πρόκειται να συμμετέχουν στους αγώνες του ερχόμενου Σαββατοκύριακου.

Παράλληλα, χθες (6/12) το The Momentum.gr έκανε την απαραίτητη διευκρίνηση για τους αγώνες που μεσολαβούν μέχρι το ΣΚ, καθώς δημιουργήθηκε σύγχυση από εκρτποσώπους των ομάδων για την τέλεση των αγώνων. Η ΕΣΚΑ επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας για την κανονική τέλεση των προγραμματισμένων αγώνων μέχρι και την Παρασκευή (9/12).

Τέλος, σήμερα θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για το τυπικό κομμάτι της εν λόγω υπόθεσης. Όσον αφορά τους αγώνες της επόμενης βδομάδας, όλα είναι ρευστά, αλλά κυριαρχεί μια απαισιοδοξία για την διεξαγωγή των παιχνιδιών.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Συνδέσμου Κριτών:

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ