Η νέα ιεράρχηση των προτεραιοτήτων

Τα πράγματα στην σωστή του διάσταση έβαλε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, με αφορμή το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του εναντίον της ΤΣΣΚΑ.

Ο Έλληνας τεχνικός περιέγραψε τα νέα δεδομένα, βάζοντας στο κάδρο των εξελίξεων τον ανθρώπινο παράγοντα σχετικά με την στάση απέναντι στον κορωνοϊό.

Ειδικότερα, τόνισε:

«Η προτεραιότητά μας είναι πρώτα και πάνω απ’ όλα να μείνουμε υγιείς! Η ΤΣΣΚΑ θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να επιστρέψουμε έτσι όπως θα πάμε, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού. Πρέπει να υπολογίσουμε το ρίσκο ότι μπορεί να κολλήσουμε. Όταν μπούμε στο γήπεδο, θα ελπίζουμε να μην κολλήσουμε. Μιλήσαμε με τους παίκτες, είπαμε τι πρέπει να κάνουμε. Παίζουν μπάσκετ, αλλά είναι και άνθρωποι. Αν δεν νιώθουν άνετα να παίξουν σε μια χώρα με φρέσκα κρούσματα, αυτό είναι μέρος των δυσκολιών αυτής της σεζόν. Είναι μια απρόβλεπτη σεζόν».

Και πρόσθεσε:

«Είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι που παίζουμε από τον Μάρτιο. Δεν θα είναι εύκολο ταξίδι, όπως κάθε ταξίδι φέτος. Είμαστε χαρούμενοι που θα πάμε εκεί, αλλά γενικά είναι ένα δύσκολο ταξίδι. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα ρίσκα που παίρνουμε, ώστε να μην κολλήσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη της ομάδας, που έβαλε τσάρτερ. Είναι σημαντικό για την ομάδα και τη συνέχεια της διοργάνωσης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here