Η γενναία απόφαση του ΔΣ της Μεγαρίδας για να «νικήσει» τον κορωνοϊό

Σε μια πραγματικά αξιέπαινη και τολμηρή για τα δεδομένα της εποχής του κορωνοϊού, απόφαση πήρε η Διοίκηση της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδας, για το σχέδιο της σταδιακής επιστροφής της κανονικότητας στον Οργανισμό της.

Συγκεκριμένα, αν επιβεβαιωθεί η φιλολογία περί επιστροφής στα γήπεδα με όρους την προσεχή βδομάδα από την Πολιτεία, η ομάδα (αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας των αντρών) έλαβε την εξής απόφαση.

«Η Διοίκηση της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος σε προχθεσινή συνεδρίαση της αποφάσισε ομόφωνα ότι οποιοδήποτε και αν είναι το οικονομικό κόστος (και είναι πολύ μεγάλο) από την στιγμή που η Πολιτεία επιτρέψει να ανοίξουν τα γήπεδα, θα λειτουργήσει ΟΛΑ τα Τμήματα της, αγωνιστικά και μη, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που λειτουργούσαν & προ πανδημίας, χωρίς καμία οικονομική περικοπή» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ομάδας.

Στη συνέχεια, καταλήγει κάνοντας αναφορά στον παράγοντα της αγάπης που αποτελεί «καύσιμο» για να «συνεχίσει στο μέλλον αποτελώντας την απάντηση του υγιούς κοινωνικού ιστού στην πανδημία, στις αρρώστιες, αλλά & ταυτόχρονα στους καιροσκόπους, στους ιδιοτελείς, στις σκιές & στα «φαντάσματα»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ