Η ειδικών συνθηκών αναμέτρηση του Τελεθριακού με τον Ίκαρο Καλλιθέας

Ιδιαίτερα υψηλός είναι ο πήχης δυσκολίας της αναμέτρησης του Τελεθριακού εναντίον του δυνατού και φιλόδοξου Ίκαρου Καλλιθέας  για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Εκτός του ότι η ομάδα της Ιστιαίας έχει ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα στην αρχή του πρωταθλήματος, ήρθε να προστεθεί και η ατυχία με τα κρούσματα κορωνοϊού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο αγώνας εναντίον του Μίλωνα (21/11) που διεξήχθη παρά τις άκρως δικαιολογημένες αντιρρήσεις του συλλόγου της Β. Εύβοιας, που δεν εισακούστηκαν από την ΕΟΚ.

Παράλληλα, η τρέχουσα βδομάδα είχε πολλές δυσκολίες προπονητικά, καθώς η επιστροφή των νοσήσαντων έγινε σταδιακά και προσεκτικά. Γίνεται αντιληπτό ότι ο αυριανός αγώνας (28/11-14.00) είναι πολύ περίεργος, καθώς το αγωνιστικό επίπεδο των αντιπάλων και η έλλειψη προπονητικών ημερών με όλα τα μέλη της ομάδας συνθέτουν ένα δύσκολο momentum για τον σύλλογο.

Από την άλλη πλευρά, όμως τέτοιες αναποδιές λειτουργούν ως έξτρα κίνητρο στους πρωταγωνιστές για να δοθούν οι σωστές απαντήσεις στο κατάλληλο timing.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ