Η αντίδραση της Ερμιονίδας στην απόφαση Πελεκάνου να μπει στη «Φάρμα»

«Talk of the town» του μπάσκετ έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα η είδηση της συμμετοχής του Μιχάλη Πελεκάνου στο τηλεοπτικό παιχνίδι του ANT1, «Η Φάρμα» που θα ξεκινήσει στα μέσα Δεκεμβρίου.

Το ενδιαφέρον ωστόσο της υπόθεσης αυτής εντοπίζεται στο ότι ο πρώην διεθνής αθλητής αγωνιζόταν για λογαριασμό της Ερμιονίδας, η οποία συμμετέχει στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Για τον λόγο αυτό, το «The Momentum.gr» ήρθε σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Βαγγέλη Δημαράκη για να μάθουμε την αντίδραση του συλλόγου σε αυτή την είδηση.

Κ. Δημαράκη, πώς αντιδράσατε στη συγκεκριμένη απόφαση του Πελεκάνου;

Αρχικά, θα ήθελα να τονίσω ότι η μεταγραφή του Πελεκάνου στην ομάδα μας αποτελεί ύψιστη τιμή για τον σύλλογο. Μάλιστα, η συμπεριφορά του ήταν υποδειγματική εντός και εκτός παρκέ. Όσον αφορά την συμμετοχή του στο εν λόγω τηλεοπτικό παιχνίδι, εμείς δεν θέλαμε να σταθούμε εμπόδιο σε μια προσωπική επιλογή ενός ανθρώπου. Την σεβόμαστε απόλυτα.

Η αγωνιστική χρονιά για τον Πελεκάνο αποτελεί παρελθόν;

Όχι. Η μέγιστη διάρκεια του παιχνιδιού είναι τρείς μήνες. Ο Μιχάλης μας ενημέρωσε ότι όταν βγει από το παιχνίδι, θα επιστρέψει. Οι πόρτες της ομάδας είναι ανοιχτές. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο παίκτης αιφνιδιάστηκε ευχάριστα με τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε την επιλογή του, λέγοντάς μου ότι δεν περίμενε αυτή την αντίδραση από πλευράς μας.

Αυτή η εξέλιξη πόσο επηρεάζει τους στόχους της ομάδας;

Ο στόχος της ομάδας τη φετινή σεζόν είναι η παραμονή στην κατηγορία. Εμείς σαν σύλλογος δίνουμε βάρος στο ντόπιο στοιχείο, κάνοντας δυο έως τρεις μεταγραφές σε θέσεις που έχουμε ανάγκη. Επομένως, δεν έρχεται η καταστροφή του κόσμου. Έχουμε πίστη στο υπόλοιπο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ