Η ακτινογραφία του «Φοίνικας Πειραιά – Ερμής Αργυρούπολης» – Το «αόρατο» πλεονέκτημα

Αν και η Παρασκευή είναι ημέρα αφιερωμένη στους αγώνες των ομάδων της Γ΄ κατηγορίας στην Εσκανά, οι αναβολές ανατρέπουν τους προγραμματισμούς.

Αυτό γιατί σήμερα, η Α΄Ανδρών έχει δράση και συγκεκριμένα στο Π. Σαλπέας, αναμετρώνται Φοίνικας Πειραιά και Ερμής Αργυρούπολης (20.00) για την αναβληθείσα 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για ένα δυνατό παιχνίδι που υπόσχεται ενδιαφέρον και όλες τις επακόλουθες μπασκετικές συγκινήσεις.

Τα δεδομένα των ομάδων

Ξεκινώντας από τους γηπεδούχους, ο κορωνοϊός χτύπησε την ομάδα του Πειραιά, με αποτέλεσμα την αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της ομάδας για περισσότερες από 10 μέρες. Δεν είναι μια αμελητέα αναφορά, αλλά μια πραγματικότητα που επιφέρει δύσκολες προσαρμογές των αθλητών στη δράση.

Στον τελευταίο επίσημο αγώνα του Φοίνικα, ο Αστέρας Αγ. Δημητρίου επέβαλε τον ρυθμό του και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη.

Απεναντίας, ο Ερμής Αργυρούπολης που έχει ενθουσιάσει με το ξεκίνημά του στο πρωτάθλημα, έκανε την πρώτη του ήττα στο γήπεδό του από τους εξίσου δυνατούς Τράχωνες.

Η δύσκολη πρόβλεψη

Λαμβάνοντας υπόψη τα συγκεκριμένα δεδομένα, γίνεται αντιληπτό ότι η σημερινή αναμέτρηση είναι αμφίρροπη. Αν και το ρόστερ των γηπεδούχων υπόσχεται μεγαλεία εθνικών κατηγοριών, η χρονική απουσία από τους αγώνες προσθέτουν πίεση και αγωνία με το άγνωστο για το επίπεδο της αγωνιστικής ετοιμότητας.

Αντιθέτως, αν και ο Ερμής έχασε στις λεπτομέρειες, έχει ρυθμό, παίζει καλά και σήμερα έχει το αγωνιστικό πλεονέκτημα στην αναμέτρηση.

Επιμέλεια: Outsider

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ