Γ.Παύλος: Στόχος του Άρη Νικαίας ένα ανταγωνιστικό σύνολο και γρήγορη παραμονή

Nέο πρόσωπο στην τεχνική ηγεσία του Άρη Νικαίας ο Γιάννης Παύλος, ο οποίος ανέλαβε την καθοδήγηση της ομάδας στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Ο έμπειρος τεχνικός μοιράστηκε τις πρώτες του σκέψεις στο The Momentum, θέτοντας τις προτεραιότητες της ομάδας αλλά και τους στόχους της για τη νέα σεζόν.

1.Δεν έμεινες τελικά για πολύ μακρυά από τους πάγκους

Η αποχή μου από τους πάγκους συνέπεσε με την πανδημία και χαίρομαι πάρα πολύ που η συνεργασία μου με τον Άρη συμπίπτει με την επανέναρξη.

2.Τι σε έπεισε να πεις το ναι στον Άρη

Ο Άρης είναι ένα ιστορικό σωματείο με σταθερή και σοβαρή διοίκηση. Ο τρόπος που με προσέγγισαν,η φιλοσοφία ,η οργάνωση ,το οικογενειακό κλίμα και το όραμα με έπεισαν να αποδεχτώ́ την πρόταση. Βέβαια είναι κάτι που το θέλαμε και οι δυο πλευρές και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την τιμή και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

3.O στόχος της ομάδας για τη νέα σεζόν

Ο στόχος της ομάδας είναι να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο  που θα αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητές του και να καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας  στην κατηγορία  το γρηγορότερο

4.Πόσες περίπου μεταγραφές θα κάνει η ομάδα

Αυτή́ την στιγμή́ μας ενδιαφέρει να πατήσουμε και πάλι το παρκέ. Να συζητήσουμε με τους αθλητές μας, στους οποίους θα δώσουμε προτεραιότητα και στην συνέχεια να κάνουμε τις αναγκαίες προσθήκες.

Tέλος θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την συνέντευξη. Εύχομαι υγεία και επιστροφή στην κανονικότητά μας!

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας ([email protected])

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here