Γ΄Εθνική: Πότε ξεκινούν τα play offs – Το «σπριντ» των ημερομηνιών

Τέλος στη regural season της Γ΄Εθνικής για τον 2ο, 3ο και 4ο όμιλο. Χθες διεξήχθησαν οι τελευταίες αγωνιστικές και συνάμα ξεκαθάρισαν τα ματσαρίσματα, αφού υπήρχαν εκκρεμότητες.

Μια γενική τοποθέτηση άσχετη αλλά και σχετική με το θέμα, είναι ότι τελικώς όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό από όλα τα πόστα, απαιτείται να απαντήσουν στους εαυτούς τους γιατί το κάνουν και ποια στάση θα κρατήσουν στις εκφάνσεις των δραστηριοτήτων τους. Πρόκειται για την πιο σημαντική παράμετρο, αφού ευτυχία σε αυτή τη ζωή είναι να συμβαδίζουν οι σκέψεις με τις πράξεις. Οτιδήποτε διαφορετικό προκαλεί σύγχυση και αποπροσανατολισμό.

Στο θέμα μας

Νέα φάση λοιπόν από σήμερα στις τάξεις των ομάδων που θα παίξουν στα play offs. Πρόκειται για μια άκρως ενδιαφέρουσα διαδικασία και είναι τυχεροί όσοι την βιώνουν. Ευλογημένοι δε είναι αυτοί που παραμένουν συνεπείς στα προπονητικά τους ραντεβού και δίνουν μάχη για να βελτιωθούν και να διακριθούν με ιδρώτα και όχι με λόγια.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο πρώτοι της κανονικής διάρκειας περιμένουν τους άλλους. Είναι ίσως η μεγαλύτερη παγίδα για τους προνομιούχους, αφού η εντατική προπόνηση δεν αντικαθιστά τον αγωνιστικό ρυθμό των «από κάτω».

Το 3 παίζει με το 6 και το 4 με το 5. Η πρόκριση κρίνεται στις δυο νίκες.

Α΄Φάση

7 Απριλίου (Κυριακή)

10 Απριλίου (Τετάρτη)

14 Απριλίου (Κυριακή – αν χρειαστεί)

Β΄Φάση

21 Απριλίου (Κυριακή)

24 Απριλίου (Τετάρτη)

28 Απριλίου (Κυριακή)

Γ΄Φάση

Εδώ υπάρχει μια εκκρεμότητα που θα αποσαφηνιστεί από τα σωματεία που θα φτάσουν στον τελικό. Υπάρχει από την ΕΟΚ η σκέψη ο πρώτος αγώνας να γίνει πριν το Πάσχα, ενώ εξετάζεται η διεξαγωγή όλης της φάσης μετά το Πάσχα. Υπενθυμίζεται ότι εδώ ο νικητής κρίνεται στις 3 νίκες.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ