«Φωνάζουν» τα Φανάρια για τρίποντο στην εκπνοή – Βίντεο

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής (1ος Όμιλος), ο Μίλωνας πέρασε πολύ δύσκολα από τη Νάξο, επικρατώντας στη δεύτερη παράταση επί των Φαναριών με 87-80.

Ωστόσο, η νησιώτικη ομάδα φωνάζει για λάθος των διαιτητών να μετρήσουν ως 2ποντο το τελευταίο σουτ του αθλητή τους, Μιλεντίγιεβιτς και όχι τρίποντο, ως έπρεπε.

Η ομάδα στην εξαιρετική της ανακοίνωση, εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για αυτή την διαιτητική απόφαση, αλλά και συνάμα αναγνωρίζει «την μεγάλη προσπάθεια των διαιτητών να απονείμουν δικαιοσύνη σε πολύ δύσκολα παιχνίδια, που κρίθηκαν στο νήμα».

Αναλυτικά:

«Μετά τον αγώνα (2)…
Την Κυριακή στο κλειστό της Νάξου, γίναμε μάρτυρες ενός συγκλονιστικού αγώνα που διαφήμισε πραγματικά το άθλημα μεταξύ της ομάδας μας και του Μίλωνα. Την άλλη μέρα όλα τα μπασκετικά σάιτ, μιλούσαν κολακευτικά για το παιχνίδι , αναφέροντας κεντρικά, το χιλιοστό του Μιλεντίγιεβιτς, υπονοώντας προφανώς ότι ο αγώνας κρίθηκε στην απόφαση των διαιτητών να μετρήσουν για 2ποντο και όχι τρίποντο το σουτ του Ιάκωβου στη εκπνοή του αγώνα. Το τεχνικό team και εμείς, δύο μέρες τώρα, βλέποντας πολλές φορές τον αγώνα και την επίμαχη φάση, δεν μπορούμε να ανακαλύψουμε αυτό το χιλιοστό. Η φάση είναι όντως δύσκολη, αλλά είναι σουτ 3πόντων!

Δεν στεκόμαστε όμως εκεί. Από την αρχή του πρωταθλήματος με την όποια εμπειρία μας αναγνωρίζουμε την προσπάθεια της Ε.Ο.Κ, της ΚΕΔ, και των Διαιτητών για την διεξαγωγή ενός πρωταθλήματος με ίσους όρους και με δικαιοσύνη. Τα δύο τελευταία μας παιχνίδια με Μύκονο και Μίλωνα κρίθηκαν αρθροιστικά σε 3 παρατάσεις. Κατανοούμε την μεγάλη προσπάθεια των διαιτητών να απονείμουν δικαιοσύνη σε πολύ δύσκολα παιχνίδια, που κρίθηκαν στο νήμα.

Δυστυχώς είναι τέτοια η φύση αυτών των παιχνιδιών που έστω και ελάχιστα ανθρώπινα λάθη μπορούν να κρίνουν ένα αποτέλεσμα. Παρά, λοιπόν, την λύπη μας για τις λεπτομέρειες που έκριναν αυτά τα παιχνίδια, θέλουμε με παρρησία να συγχαρούμε τις δύο διαιτητικές τριάδες για την μεγάλη προσπάθεια τους να απονείμουν δικαιοσύνη και την συμβολή τους στη διεξαγωγή των 2 συγκλονιστικών παιχνιδιών.

Με εμπιστοσύνη στους θεσμούς, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας να προσφέρουμε σπουδαίο μπασκετικό θέαμα στο ναξιώτικο κοινό, που θα αποτελέσει και το κίνητρο για να έρθουν τα παιδιά του νησιού κοντά στον αθλητισμό, που είναι και ο μεγάλος υπαρξιακός στόχος του σωματείου μας.

Περήφανοι για την προσπάθεια όλου του οργανισμού και ελπίζοντας η τύχη να μας χαμογελάσει, συνεχίζουμε!!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ