Εσκανά – Β΄Ανδρών: Διπλό χαρακτήρα για τον Ερμή – «Κοιτάζει» play offs η Αιξωνή

Έναρξη του β΄γύρου για την Β΄Ανδρών της Εσκανά, και το πρωτάθλημα αναμένεται συναρπαστικό και αμφίρροπο. Οι αντιστάσεις και οι επικρατήσεις θα επαναπροσδιορίζονται διαρκώς, όσο εξελίσσεται η regular season.

Ο Ερμής Πειραιά πέτυχε μια σπουδαία νίκη στην έδρα της Βουλιαγμένης. Γιατί όμως χρησιμοποιούμε τον επιθετικό προσδιορισμό «σπουδαίος»; Αρχικά, η Βουλιαγμένη είχε ένα εξαιρετικό momentum. Oι νίκες της με Πέραμο και Ακαδημία Νοτίων Προαστίων έδειχναν αγωνιστική άνοδο και ψυχολογική ανάταση. Σε συνδυασμό με την έλευση του Ανδρέα Γλυνιαδάκη, τα δεδομένα των εικασιών έγερναν προς την πλευρά της που εν τέλει δεν επιβεβαιώθηκαν και στον Ερμή μπορούν να αισθάνονται όλοι happy.

H Aρμενική κέρδισε με τα χίλια ζόρια την νεανική Τερψιθέα και έδειξε ότι η πρώτη θέση στην βαθμολογία θα είναι κεκτημένο μικρής διάρκειας. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι έχουν κάνει μαζεμένες ήττες και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, προκειμένου να μην βρεθούν στην ζώνη των play outs.

Το αντίθετο δρομολόγιο ακολουθεί η Αιξωνή, η οποία πανηγύρισε μεγάλο διπλό στην Δάφνη. Η νίκη αυτή βυθίζει τους γηπεδούχους και δημιουργεί ρεαλιστικές σκέψεις play offs στην Αιξωνή.

«Επαγγελματική» νίκη της Ακαδημίας Νοτίων Προαστίων στην Καλλιθέα, που διατηρεί σε τροχιά ανόδου τους φιλοξενούμενους και προβληματισμού τους γηπεδούχους.

Μια από τις εκπλήξεις της αγωνιστικής ήταν η μεγάλη σε έκταση νίκη του Απόλλωνα Πειραιά Μοσχάτου επί της Περάμου με 17 πόντους, Νίκη – μήνυμα θα την χαρακτηρίζαμε.  

Τέλος, Προοδευτική και Βάρη έκαναν απλά το καθήκον τους με Αμφιάλη και Κυρίαρχους.

Αποτελέσματα – Βαθμολογία

ΥΓ: Κρύπτειν αμαθίην κρέσσον, ή ες το μέσον φέρειν – Ηράκλειτος

Eπιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ