Μεταγραφή – σταθμός στα χρονικά της Εσκανά

Η γοητεία των μεταγραφών εδράζεται μεταξύ άλλων στην απρόσμενα ανατρεπτική τους ιδιότητα. Αυτό όταν το νέο πρόσωπο αναμένεται να δώσει νέα διάσταση και σχήμα στους στόχους της ομάδας που θα εκπροσωπήσει.

Στο πλαίσιο των χειμερινών μεταγραφών της ΕΟΚ, είμαστε σε θέση να αποκαλύψουμε το β΄μέρος της είδησης περί μεταγραφής βόμβας, που κάναμε λόγο το περασμένο Σάββατο (διαβάστε ΕΔΩ).

Ο λόγος λοιπόν για τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη, ο οποίος θα προσφέρει την εμπειρία του στην ομάδα της Βουλιαγμένης για το πρωτάθλημα της Β΄Εσκανά. Το να αναφερθούμε στην ιστορία και την πλούσια καριέρα του πρώην διεθνούς αθλητή, είναι περιττό, αφού είναι γνωστά τα πεπραγμένα του.

Επίσης, στην δική μας οπτική είναι κάπως άκυρος ο λόγος περί μεταγραφής, αφού η παρουσία του θα έχει περισσότερο συμβολικό χαρακτήρα και δεν συγκαταλέγεται στις καθιερωμένες μετακινήσεις των υπόλοιπων θνητών! Αναμφισβήτητα, η παρουσία του αλλάζει το αγωνιστικό προφίλ της Βουλιαγμένης για το β΄μέρος της regural season.

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, ο αθλητής θα είχε την πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες κατά τη διάρκεια της τρέχουσας βδομάδας, ενώ θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρη η συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα της ομάδας εναντίον του Ερμή Πειραιά.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ