Εσκανά «Play offs – Play outs»: Οι εκτιμήσεις μας

Έναρξη της τελικής ευθείας για τις ομάδες της Α΄Ανδρών της Εσκανά για play offs και play outs.

Αν και τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα, οφείλουμε ΟΛΟΙ να αναγνωρίσουμε ότι οι προβλέψεις δεν συνδυάζονται με βεβαιότητα και απολυτότητα. Τα play offs είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Μια ματιά σοβαρή στην Euroleague να ρίξουμε, θα το καταλάβουμε.

«Η ΕΣΚΑΝΑ δεν είναι Euroleague ρε φίλε» μπορεί κάποιος να πει από μέσα του διαβάζοντας τις παραπάνω γραμμές. «Όχι, δεν είναι. Αλλά το υπόστρωμα των συναισθημάτων και η ένταση των αγώνων είναι ίδια, με την διαφορά να εντοπίζεται στα επιμέρους των αθλητών του κπρυφαίου επιπέδου» θα απαντήσουμε με τη σειρά μας.

Επομένως, σήμερα είναι αφελές να γράψουμε άσος, διπλό και τα τοιαύτα. Μια γενική προσέγγιση θα κάνουμε, με την ευχή να ανατραπούν τα πάντα και να ζεσταθούν οι μηχανές των προσδοκιών μας για τη Πέμπτη!

Ιωνικός – Ίκαρος 20.30

Ωραίο ματς με το κύπελλο να έδωσε το απαραίτητο μάθημα στο φαβορί Ιωνικό. Οι γηπεδούχοι έχουν το πλεονέκτημα και σήμερα ξέρουν ότι δεν υπάρχει ήττα στο μυαλό τους. Δύσκολη πραγματικά η αποστολή του Ικάρου, που με το κύπελλο «ξύπνησε» άπαντες στη Νίκαια.

Δραπετσώνα – Αστέρας 20.30

Μεγάλη στιγμή για τους γηπεδούχους. Αυτή η μέρα ίσως να μην την φαντάζονταν στο ξεκίνημα της χρονιάς οι άνθρωποι των γηπεδούχων. Κι όμως είναι εδώ με τον τίτλο του φαβορί. Για τον Αστέρα, η αλήθεια είναι χωρίς να το έχουμε πολυσπουδάσει το θέμα, το τελευταίο διάστημα δεν είναι καλός αγωνιστικά. Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση και σχολιάζουμε με βάση τα αποτελέσματα. Σήμερα, αναμένουμε την αντίδρασή του, αλλά η Δραπετσώνα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο.

Μανδραϊκός – Βουλιαγμένη

Σειρά – γρίφος. Δεν ξέρουμε πως θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι έτσι ώστε να έχουμε συνολική εικόνα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο παρά πέντε στα play outs και σίγουρα αυτό είναι έξτρα ψυχολογική βοήθεια.

Ευρυάλη – Αρμενική 20.00

Παμπόνηρη σειρά. Δυο ομάδες που η έδρα δεν παίζει κάποιο ρόλο. Οι γηπεδούχοι θα κατέβουν με νέο πρόσωπο στον πάγκο, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι ετοιμοπόλεμοι. Η ευστοχία θα καθορίσει το αγωνιστικό και ψυχολογικό tempo του αγώνα.

Σπύρος Κόγκας  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ