Εσκανά: «Γάμος» εν αναμονή – Τα δεδομένα

Εδώ και αρκετό καιρό είναι γνωστό στους κόλπους της Εσκανά, η πρόθεση δύο ομάδων των νοτίων προαστίων να «παντρευτούν».

Το The Momentum.gr είχε αναφερθεί στο εν λόγω θέμα, χωρίς να κατονομάσει τα σωματεία. Στην παρούσα φάση όμως που οι εξελίξεις τρέχουν, είμαστε σε θέση να παραθέσουμε τα δεδομένα με όνομα και γεγονότα.

Πρόκειται αρχικά για την Γλυφάδα (ΓΕΣ) και την Τερψιθέα. Η πρώτη αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στο πρωτάθλημα της Β΄ Εσκανά και η δεύτερη στην ίδια κατηγορία διεκδίκησε την άνοδο μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Τι γνωρίζουμε

Είναι γεγονός ότι μέχρι να επισημοποιηθεί κάτι, οι φήμες θα αντικαθιστούν το κενό των δημόσιων τοποθετήσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, η Τερψιθέα επιδιώκει να εκπροσωπήσει δυνατή και ισχυρή ομάδα στο γυναικείο πρωτάθλημα και συνάμα να κατεβάσει ομάδα στην Γ΄ Εσκανά με νεαρούς σε ηλικία παίκτες. Αυτό σημαίνει ότι θα δηλώσει οικειοθελή αποχώρηση από την Β΄ κατηγορία της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου. Η Γλυφάδα θα τρέξει τον σχεδιασμό της για το απαιτητικό πρωτάθλημα της Α΄Ανδρών.

Τι γίνεται

Τα σενάρια αυτά είναι υπαρκτά και έχουν συζητηθεί. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχουν προχωρήσει τα θέματα, καθώς αναμένεται κύκλος συναντήσεων με την τοπική Δημοτική Αρχή. Το φορτωμένο πρόγραμμα των τελευταίων ημερών για ανθρώπους – κλειδιά στην συγκεκριμένη συζήτηση έχει τρενάρει τη διαδικασία.

Επιμέλεια: Outsider

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ