Εσκανά: Απομακρύνεται το σενάριο της συγχώνευσης – Ποιοι μπαίνουν στον «πάγο»

Εδώ και ένα μήνα κυκλοφορούσε η είδηση της συγχώνευσης μεταξύ Τερψιθέας και Γλυφάδας. Τα δύο εν λόγω σοβαρά σωματεία της Εσκανά είχαν αναπτύξει επαφές, προκειμένου να γίνει ο «γάμος».

Μάλιστα, στην τελευταία μας αναφορά επί του θέματος (διαβάστε ΕΔΩ), είχαμε κάνει λόγο για κάποιες μικροαναβολές των ανθρώπων, που έτρεχαν αυτό το σχέδιο, που θα λύνονταν στη συνέχεια.

Ωστόσο, φθάνοντας στο σήμερα, τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Σύμφωνα με πληροφορίες του «The Momentum.gr» επίσημες ανακοινώσεις δεν θα γίνουν και η συγχώνευση με την μορφή που φανταζόμασταν δεν θα προσχωρήσει εν τέλει.

Είναι πιθανό να υπάρχει συνεργασία των δύο ομάδων, αλλά η πορεία τους στα πρωταθλήματα που θα συμμετάσχουν την προσεχή σεζόν θα γίνει «κατά μόνας».

Το κλειδί των εξελίξεων

Υπενθυμίζουμε ότι Γλυφάδα θα αγωνιστεί στην Α΄Εσκανά και το γυναικείο της Τερψιθέας στην Α2. Το μεγάλο ενδιαφέρον όμως συγκεντρώνει το αντρικό τμήμα του συλλόγου.  Αυτό γιατί, σε περίπτωση που προχωρούσε (ή προχωρήσει) ο γάμος, θα άδειαζε θέση στην Β΄Εσκανά (η φετινή της συμμετοχή) και θα είχαμε ντόμινο ανακατατάξεων.

Στην παρούσα φάση, τίποτε δεν είναι βέβαιο. Η συμμετοχή της ομάδας στην Β ή στην Γ Εσκανά παραμένει ανοιχτή και θα δρομολογηθεί βάσει του έμψυχου δυναμικού που θα διαμορφωθεί. Επομένως, η ασάφεια της συμμετοχής παίρνει περαιτέρω παράταση, συμπαρασύροντας στην αβεβαιότητα και τους επιλαχόντες μνηστήρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ