Εσκα – Ά Ανδρών: Παιχνίδι 4αδας… στο Περιστέρι

Η Πέμπτη είναι η μέρα των αγώνων της Β΄κατηγορίας ανδρών για τα πρωταθλήματα στην Αθήνα. Ωστόσο, σήμερα μια εμβόλιμη αναμέτρηση θα προστεθεί στο καλεντάρι.

Πρόκειται για αγώνα της Α΄Ανδρών στην ΕΣΚΑ, μεταξύ Αγίων Αναργύρων και Άμιλλας Περιστερίου για τον 2ο Όμιλο.

Ο αγώνας της 3ης αγωνιστικής αναβλήθηκε τη Δευτέρα (17/10) λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου των γηπεδούχων. Η αναμέτρηση μεταφέρεται σήμερα στο Περιστέρι με αλλαγή έδρας και θα διεξαχθεί στις 20.00

Πρόκειται για ένα καθοριστικό παιχνίδι, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την 4αδα. Η διατύπωση αυτή προκύπτει από τον fast forward τρόπο διεξαγωγής της Α΄Φάσης του πρωταθλήματος, πριν το χαμούλη (!) των διασταυρωμάτων.

Οι σημερινοί μονομάχοι είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστικοί που βάζουν δύσκολα και σίγουρα ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα, θα αποτελέσει όπλο για τη συνέχεια. Φαβορί ξεκάθαρο είναι η Άμιλλα με τους περισσοτέρους να δίνουν τρελή ψήφο εμπιστοσύνης στη σημερινή τους νίκη επί των Αγίων.

ΥΓ: Είναι πραγματικά θλιβερό ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα να στερείται των στοιχειωδών κανόνων επικοινωνίας. Καμία ενημέρωση από την ΕΣΚΑ για τον σημερινό αγώνα και προφανώς καμία αντικατάσταση στον προγραμματισμό του παιχνιδιού στο επίσημο site της Ένωσης. «8 seconds violation» λέγεται αυτό…

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ