Έπαιξε «κορώνα γράμματα» τη δουλειά του για να πάει προπόνηση

Έχουμε επαναλάβει και το πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι εκπρόσωποι του ερασιτεχνικού αθλητισμού κάνουν τις μεγαλύτερες θυσίες. Αυτό γιατί όλοι δουλεύουν και καλούνται να δείξουν με πράξεις τα επαγγελματικά αντανακλαστικά τους εντός των παρκέ.

Μια τέτοια λοιπόν περίπτωση έπιασαν τα ραντάρ του «The Momentum.gr». Αθλητής ομάδας με πρωταγωνιστικούς στόχους έπαιξε πραγματικά «κορώνα – γράμματα» τη δουλειά του, προκειμένου να κάνει προπόνηση, έστω για 45’. Η θυσία έγκειται στο ό,τι η δουλειά του από τον «τόπο του εγκλήματος» είναι τουλάχιστον 50΄απόσταση και διακινδύνεψε αρκετά πράγματα. Αλλά το κίνητρό του και η επιθυμία του για διάκριση δεν χαμπαριάζουν από ώρες και ρολόγια.

Το «The Momentum.gr» επικοινώνησε με τον αθλητή για να μας επιβεβαιώσει την εν λόγω είδηση. Ο ίδιος επιθυμούσε να διατηρηθεί η ανωνυμία του, αφού όπως μας εξομολογήθηκε: «Δεν πρόκειται για κάποιο κατόρθωμα ή θυσία. Απλά οι πράξεις λένε περισσότερα από τα λόγια. Ελπίζω ο coach να πήρε το μήνυμα και ο χρόνος συμμετοχής μου να γράψει τον αριθμό που του αξίζει».

Διαβάστε ΕΔΩ τη διαφορά ερασιτεχνών και επαγγελματιών αθλητών

Σ.Κ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ