Χρ. Πουτουλίδης: Πλήγμα για το άθλημα του μπάσκετ η αποχώρηση Αθανασόπουλου

Το δικό του σχόλιο για την αποχώρηση του κ. Παναγιώτη Αθανασόπουλου από τον Φοίνικα Πειραιά (διαβάστε ΕΔΩ) έκανε ο πρώην coach της ομάδας, κ. Χρ. Πουτουλίδης.

Ο coach έδωσε σχήμα στους στόχους της ομάδας στο μακρύ ταξίδι των τοπικών μέχρι και τη σημερινή επιτυχία, επιστροφής στις εθνικές κατηγορίες. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σημασία της απώλειας ανθρώπων με αυτή τη συγκεκριμένη διάθεση προσφοράς, ενώ έκανε λόγο και για «απερίσπαστους αστάθμητους παράγοντες».

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς ο χώρος του αθλητισμού και συγκεκριμένα του μπάσκετ θα είναι από φέτος φτωχότερος καθώς η αποστασιοποίηση του κ. Αθανασοπούλου είναι πλήγμα γενικότερα για το άθλημα και όχι μόνο για το σωματείο.

Η παρουσία του τα τελευταία 4 χρόνια στην ομάδα αποτέλεσε πηγή έμπνευσης και παράδειγμα ανιδιοτελούς προσφοράς. Η συμπεριφορά του και η στάση του παραπέμπουν σε άλλες εποχές όπου ο ρομαντισμός και η αγάπη για το άθλημα και το σωματείο της γειτονιάς αποτελούσαν οδηγό  για την ενασχόληση κάποιου με αυτά.

Ωστόσο για άλλη μια φορά αποδείχτηκε πως όπως και στην ζωή έτσι και στον αθλητισμό υπάρχουν και οι “αστάθμητοι παράγοντες” που δεν επηρεάζονται από τίποτα και συνεχίζουν απερίσπαστοι το έργο τους στο να καταστρέφουν όνειρα και παρέες».

Το σχόλιο της Έφης Μονδερά

Παράλληλα, σημειώνεται ότι η assistant coach Έφη Μονδερά τοποθετήθηκε στο εν λόγω θέμα, δηλώνοντας: ««Δυσάρεστες πολύ αυτές οι καταστάσεις και μαυρίζουν το χώρο μας. Επειδή ήμουνα και 14 χρόνια στο σύλλογο με στεναχωρούν πολύ!

Ψάχνεις με το «κυάλι» υγιείς ανθρώπους να στηρίξουν τα όνειρα μας, όπως ο Παναγιώτης, και όταν τους βρίσκεις, τους «πολεμάνε» οι παραγοντισμοί. Σα να μη θέλουν να ξεφύγουν ποτέ από το βούρκο. Είναι λυπηρό όλο αυτό που συμβαίνει.

Ο Παναγιώτης Αθανασόπουλος, προσωπικά, μου έδωσε ένα επιπλέον κίνητρο για να συνεχίζω να προσπαθώ για το σύλλογο και να τον ανεβάσουμε ένα σκαλί παραπάνω σε όλα τα επίπεδα. Μαζί του είδαμε την λαμπρή πλευρά του αθλητισμού με κάθε είδους παροχές, που στη σημερινή Α1 είναι άγνωστες λέξεις»

Διαβάστε ΕΔΩ το σχόλιο του κ. Πηλοΐδη στις γενικότερες πρόσφατες εξελίξεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ