Χατζηγιαννακός (Αθηναϊκός): Στόχος της ομάδας η 4αδα – Θα ζήσουμε έντονη χρονιά

το πλαίσιο του νέου σκηνικού που διαμορφώνεται στην Α΄Ανδρών της Έσκα, το The Momentum.gr επιχειρεί να πιάσει κλίμα και να ακούσει τις απόψεις των πρωταγωνιστών.

Ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος και η Α΄Φάση με τους δύο ομίλους είναι θέματα προς συζήτηση με ξεχωριστό ενδιαφέρον. Στη δική μας οπτική, ο ανταγωνισμός στον Β’ Όμιλο είναι μεγάλος και σε συνδυασμό με το φετινό καθεστώς του υποβιβασμού (διαβάστε ΕΔΩ), τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο.

Στη σημερινή βολιδοσκόπηση του The Momentum.gr, ο coach του Αθηναϊκού, Απόστολος Χατζηγιαννακός.

1. Το γενικότερο σχόλιό σου για το φετινό τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος

Με  ιδιαίτερες απαιτήσεις  και υψηλό ανταγωνισμό πιστεύω ότι θα είναι  η φετινή σεζόν στην Α΄ΕΣΚΑ από τη στιγμή που η τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος θα βρει τους τέσσερις πρώτους στη βαθμολογία (σε κάθε όμιλο) να συνεχίζουν στην Β΄ φάση διεκδικώντας την άνοδο και τις υπόλοιπες πέντε ομάδες να παλεύουν για την σωτηρία τους.

Αν  αναλογιστούμε δε ότι οι ομάδες θα μεταφέρουν στην Β΄φάση τα αποτελέσματα τους καταλαβαίνουμε ότι αν μη τι άλλο ότι θα ζήσουμε μία αθλητική χρονιά με αμείωτο ενδιαφέρον.

2. Πολλοί λένε -ανεπίσημα- ότι ο Α΄Όμιλος είναι αστείος σε σύγκριση με τον Β’

Αδιαμφισβήτητα στον  Β΄ όμιλο η ύπαρξη ομάδων με υψηλά στάνταρ λειτουργίας σε όλα τα επίπεδα (διοικητικά, οργανωτικά, οικονομικά κλπ) και αναπόφευκτα υψηλούς στόχους τον καθιστά όμιλο των ισχυρών. Από την άλλη  θεωρώ λίγο υπερβολικό   τον χαρακτηρισμό “αστείο” για τον Α΄ Όμιλο, με ομάδες που έχουν την δυναμική τους, την εμπειρία τους και τι φιλοδοξίες τους (ας μην ξεχνάμε ότι δύο από αυτές έφθασαν στα PLAY OFF την προηγούμενη χρονιά).

3. Ποιοί είναι οι στόχοι της ομάδας;

Ξεκάθαρα, η 4αδα

4. Τα φαβορί του φετινού πρωταθλήματος

Χολαργός και Πανελλήνιος

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ