Αποκλειστικό: Ομάδα της Α2 Γυναικών αποσύρεται από το πρωτάθλημα – Οριακές καταστάσεις στο σωματείο

Μετά την αποχώρηση του σωματείου της  ΓΣΚ Λασσάνης Κοζάνης,  από το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών (3ος όμιλος) για την αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023, νέα ομάδα έρχεται να προστεθεί στην ίδια λίστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «The Momentum.gr», τον δρόμο της οικειοθελούς εξόδου θα ακολουθήσει ο Φοίνικας Πειραιάς, που συμμετείχε μέχρι πρότινος στον 2ο Όμιλο της Α2 Γυναικών.

Χθες το βράδυ, αναβλήθηκε και ο σημερινός του προγραμματισμένος αγώνας εναντίον της Τερψιθέας Γλυφάδας, ενώ εντός των επόμενων ημερών θα ακολουθήσουν και οι επίσημες ανακοινώσεις. Αξίζει να τονιστεί, ότι αυτή η απόφαση ήταν μονόδρομος, αφού οι καταστάσεις που ζούσαν οι εντός των παρκέ, πρωταγωνιστές και πρωταγωνίστριες, ήταν οριακές και κυρίως ασεβέστατες ως προς την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και δευτερευόντως ως προς την αθλητική τους υπόσταση.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. Βδ του Πειθαρχικού κανονισμού της Ε.Ο.Κ. σωματείο που αποχωρεί κατά την διάρκεια του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου ακυρώνονται όλα τα αποτελέσματα στους αγώνες τους οποίους μετείχε και δεν λαμβάνονται υπόψη στη διαμόρφωση του γενικού βαθμολογικού πίνακα της περιόδου αυτής.

Τέλος σύμφωνα με το άρθρο 8 της Ειδικής προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών το σωματείο του Φοίνικα  υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024.

ΥΓ: Ακούγεται εντόνως, ότι ομάδα της Γ΄Εθνικής Ανδρών έχει διαλυθεί και απομένουν τα τυπικά της ιστορίας

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ