Αποκλειστικό για Εσκανά: «Επιστροφή» του ενδιαφέροντος μέχρι τέλους

Ενδιαφέρον το φετινό καλοκαίρι για τις εθνικές κατηγορίες του μπάσκετ αλλά και των τοπικών Ενώσεων.

Μέσα στο κλίμα αλλαγών που προμηνύονται τις τελευταίες ημέρες για τα πρωταθλήματα της αγωνιστικής περιόδου 2022-23, η Εσκανά έχει «ψωμάκι».

Τα θέματα

Οι προκηρύξεις για τα πρωταθλήματα είναι έτοιμες και λογικά μέσα στην επόμενη βδομάδα θα δημοσιευτούν. Ο λόγος που δεν έχει γίνει ακόμα, εδράζεται στην ΕΟΚ και τις τελευταίες πινελιές της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του The Momentum.gr, play offs και play outs  επανεμφανίζονται. Ήταν ένα μέτρο που είχε μπει στον πάγο, λόγω Covid, αλλά πλέον είναι σχεδόν βέβαιη η επαναφορά τους. Μάλιστα, υπάρχει σκέψη να μην υπολογίζονται οι νίκες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και να καθιερωθεί το best of two και τον πρώτο φυσικά να προβιβάζεται απευθείας. Σημαντική εξέλιξη που αναθερμαίνει το ενδιαφέρον όλων των ομάδων και μπορούν μέχρι τέλους να διεκδικήσουν επαφές με κατορθώματα.

Παράλληλα, το θέμα της συμμετοχής του μικρού στην 5αδα είναι καυτό. Πολλές οι εισηγήσεις και οι σκέψεις, άγνωστη πραγματικά η κατάληξη της ιστορίας.

Τέλος, παράταση μεγάλη αναμένεται στις μεταγραφές, αφού διάφορα σενάρια περί σεβαστής καταβολής χρηματικού ποσού για την οποιαδήποτε μετακίνηση αθλητού σε σύλλογο, είναι ζωηρά και υπαρκτά.

Επιμέλεια: Outsider

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ