Ακαδημία Νοτίων Προαστίων – Ερμής Πειραιά: Ποια ημερομηνία είναι στο τραπέζι

Εκκρεμότητες έχει το εν εξελίξει πρωτάθλημα της Β΄Ανδρών στην Εσκανά.

Στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, η σπουδαία αναμέτρηση μεταξύ Ακαδημίας Νοτίων Προαστίων- Ερμή Πειραιά βρήκε νικητή τους φιλοξενούμενους (61-62). Ωστόσο, με βάση το μπέρδεμα της χρονικής προθεσμίας με τιμωρία αθλητή και την ΕΟΚ, ο αγώνας θα επαναληφθεί.

Αυτό είναι το πρώτο δεδομένο που δεν αλλάζει. Το δεύτερο στοιχείο της ιστορίας και ίσως το πιο σημαντικό έχει να κάνει με τον χρόνο διεξαγωγής του εν λόγω αγώνα. Αυτό το τονίζουμε, δεδομένου ότι κρίνεται και η τύχη των έτερων υποψηφίων για τα φετινά play offs, με Τερψιθέα και Βουλιαγμένη στο κάδρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «The Momentum.gr», επικρατέστερη ημέρα είναι η προσεχής Κυριακή (2/4) και ώρα 18.00. Σημειώνουμε ότι δεν είναι επίσημο, αλλά ένα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο.

Τέλος, σε αυτό το σενάριο, οφείλουμε να λάβουμε υπόψη και τον μαραθώνιο των αγώνων που θα κληθούν να συμπληρώσουν οι «Νότιοι» αφού αγωνίστηκαν με την Προοδευτική για το Κύπελλο τη Δευτέρα (27/3), θα παίξουν με Αρμενική αύριο (30/3) και πιθανώς Κυριακή (2/4). Euroleague, όνομα και πράγμα δηλαδή. Ίσως, η Δευτέρα (3/4) είναι η βέλτιστη επιλογή, προκειμένου να ξεκουραστούν οι αθλητές.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ