Α2 Γυναικών: Επίσημο το αντίο του Φοίνικα από την Α2 – Θα τηρηθεί μια βασική δέσμευση;

Και με την βούλα μπήκε ο επίλογος του Φοίνικα Πειραιά στο τρέχον πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών (2ος Όμιλος), μετά την απόφαση που πήρε το σωματείο για αποχώρηση.

Το «The Momentum.gr» είχε γνώση του εν λόγω ζητήματος (διαβάστε ΕΔΩ) και προχώρησε στη δημοσίευσή του, όταν είχαν οριστικοποιηθεί όλα τα θέματα.

Με αφορμή βέβαια, αυτή την αποχώρηση ενημερωθήκαμε για τις καταστάσεις που λάμβαναν χώρα εντός των τειχών της ομάδας. Επίσης, στο αντίο δόθηκε μια δέσμευση. Ελπίζουμε να τηρηθεί, γιατί διαφορετικά εδώ είμαστε για αναρτήσεις και σωστές ενημερώσεις…

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Το Σωματείο ΑΦΜΣ Φοίνιξ Πειραιά, με την υπ’ αριθ. Πρωτ. 1462/14-01-2023 συνεδρίαση του Δ.Σ. του, αποφάσισε την αποχώρηση του από το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (2ος όμιλος) για την αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023.

 Σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. Βδ του Πειθαρχικού κανονισμού της Ε.Ο.Κ. σωματείο που αποχωρεί μετά την λήξη του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου τα αποτελέσματα των αγώνων τους οποίους μετείχε παραμένουν ισχυρά και λαμβάνονται υπόψη στη διαμόρφωση του γενικού βαθμολογικού πίνακα της περιόδου αυτής.  Οι εναπομείναντες αγώνες της ομάδας αυτής μέχρι την λήξη του Πρωταθλήματος θεωρούνται ότι διεξήχθησαν και κατακυρώνονται υπέρ των αντιπάλων ομάδων με αποτέλεσμα 20-0.

Τέλος, σύμφωνα με το άρθρο 8 της Ειδικής προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών το σωματείο ΑΦΜΣ ΦΟΙΝΙΞ ΠΕΙΡΑΙΑ υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

Πηγή φωτό: Μelissia BC

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ