Βρε τον φουκαρά τον coach, δεν ήξερε…

Τελικά, τι είναι προτιμότερο σε αυτή τη ζωή; Η απόλαυση ή η υστεροφημία; Γιατί το ένα συμπληρώνει το άλλο. Απάντηση γενική δεν υπάρχει, καθώς η ψυχοσύνθεση των πρωταγωνιστών ορίζει και τα αντίστοιχα συναισθήματα.

Η σημερινή ιστορία δεν είναι ημερών, αλλά μηνών. Ωστόσο έχει τη σημασία της γιατί το σήμερα δείχνει αλαζονεία, έπαρση και γενικώς έλλειψη (αυτο)σεβασμού.

Η ομάδα έψαχνε προπονητή και οι συζητήσεις με έναν εκ των φαβορί είχαν προχωρήσει αρκετά. Ο άνθρωπος ήρθε μάλιστα στο γήπεδο να δει την πιθανή νέα του ομάδα με τη «Διοικούσα» δίπλα του.

Στα αυθόρμητα σχόλιά του κατή διάρκεια του ματς, αναφέρθηκε σε έναν παίκτη, λέγοντας ότι «αυτό το παιδί δεν θα έπρεπε να παίζει μπάσκετ».

Και εδώ είναι το «ζουμί» της ιστορίας, αφού ο φουκαράς ο coach δεν ήξερε τον δεσμό του αθλητή με τη «Διοικούσα» και έτσι, ο γάμος δεν προχώρησε!

Ο νέος καπετάνιος όμως ήξερε και φρόντισε να καλύψει τα νότα του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται στον μεταγραφικό σχεδιασμό σε αυτή τη θέση και όλοι είναι χαρούμενοι!!!

Στο δια ταύτα λοιπόν, όταν γνωρίζεις αυτά τα παρασκήνια, οφείλεις να είσαι ταπεινός και να μην έχεις υφάκι με χαζό χαμόγελο και μαγκιές της πλάκας. Γιατί πολλά παιδιά που παίζουν σε αυτό το επίπεδο, πονάνε, αγχώνονται και ψάχνουν επιβεβαίωση από ένα ασταθές περιβάλλον και όχι το δικό σου το υπερπροστατευμένο και πραγματικά γυάλινο.

Σ. Κ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ