Τσαούσης στο «Μ»: Στόχος της ομάδας η γρήγορη παραμονή και το καλύτερο πλασάρισμα στην βαθμολογία

Τις εντυπώσεις του από την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας, μοιράστηκε στο The Momentum.gr, ο προπονητής του Τελεθριακού, κ. Γιάννης Τσαούσης.

Το νοικοκυρεμένο από όλες τις απόψεις σωματείο της Ιστιαίας συμμετέχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και συγκεκριμένα, στο άκρως απαιτητικό πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου.  

Ο coach έδωσε το «κλίμα» της ομάδας και οριοθέτησε τους αγωνιστικούς στόχους  του συλλόγου, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

1. Ποια είναι η εικόνα της ομάδας μέχρι τώρα από τα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει

Τα φιλικά παιχνίδια προσφέρονται για πολλά συμπεράσματα. Έχουμε θετικές εντυπώσεις αλλά και αρνητικές, τις οποίες δουλεύουμε στην προπόνηση για να τις βελτιώσουμε. Από εκεί και πέρα η προετοιμασία μας συνεχίζεται κανονικά και προσπαθούμε να γινόμαστε πιο ανταγωνιστικοί μέρα με τη μέρα.

2. Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας;

Βασικός στόχος της ομάδας είναι η γρήγορη παραμονή και όσο βέβαια πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Εμείς από την πλευρά μας θα το παλέψουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Θα προσπαθήσουμε μάλιστα να παίξουμε όμορφο μπάσκετ, που θα απολαύσει το φίλαθλο κοινό της Ιστιαίας. Είμαι αισιόδοξος ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε.

3. Ένα σχόλιο για τον Όμιλό σας

Είναι ξεκάθαρο ότι βρισκόμαστε στον πιο ανταγωνιστικό Όμιλο της Γ΄ Εθνικής με πολύ δυνατές ομάδες.  Ξέρουμε ότι τίποτα δεν θα μας χαριστεί, αλλά αυτό δεν θα αποτελέσει εμπόδιο στην προσπάθειά μας και τον αγώνα που θα δώσουμε για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.

4. Τα σημάδια της αποχής των αθλητών από την δράση λόγω Covid είναι εμφανή;

Είναι γεγονός ότι όλες οι ομάδες έρχονται αντιμέτωποι με μια περίεργη κατάσταση. Αθλητές και προπονητές βιώνουμε την ίδια πραγματικότητα. Για τον λόγο αυτό, είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις εντάσεις που βάζουμε στην προπόνηση, προκειμένου να η επανένταξη να γίνει βαθμιαία και σταδιακά.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας ([email protected])

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here