«Τρίποντο» του Ίρβινγκ στους ορισμούς περί ζωής και παιχνιδιού

Το δικό του προσωπικό μήνυμα για το νόημα της ζωής και τον αποπροσανατολισμό των ανθρώπων από την ουσία των πραγμάτων, έθιξε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Καϊρί Ίρβινγκ, με αφορμή τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπό του στον αγώνα των Νετς με τους Σέλτικς.

Αναλυτικά:

“Συμβαίνει συνεχώς και σήμερα φάνηκε ότι ο χώρος του αθλητισμού/θεάματος πάντα θα είναι αφελής και ενοχλητικός. Είναι ένα μεγάλο ΣΟΟΥ που σημαίνει πολύ ΠΟΛΥ λίγα πράγματα για τον αληθινό κόσμο στον οποίο ζουν οι περισσότεροι, επειδή υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα που συμβαίνουν. Όπως το να βρεις έναν τρόπο να ζήσεις μία ζωή που σημαίνει περισσότερα για εσένα από μία μπάλα να μπαίνει στο καλάθι ή να μάθεις πώς να ωριμάσεις από το να είσαι ένα ψάρι σε γυάλα σε μία κοινωνία που βασίζεται στο πόσο δημοφιλής είναι κάποιος ή να μάθεις πώς να γίνεις ηγέτης στην οικογένειά σου όταν έχει φύγει πεθάνει κάποιος δικός σου και δεν ξέρεις πώς να διαχειριστείς την ζωή μετά από αυτό.

Αλλά, το παιχνίδι του αθλητισμού και του θεάματος σημαίνει περισσότερα για κάποιους από ότι η πνευματική υγεία κάποιου και το να είναι καλά έτσι; Ή τα πράγματα που συμβαίνουν στην ζωή του καθενός κάθε μέρα, αλλά πρέπει να παίξουν για το ΝΒΑ και τους φιλάθλους; Σωστά; Όλα έχουν σχέση με το να τα κάνεις όλα για τους φιλάθλους και την ομάδα που αγαπάς τόσο πολύ; Σκεφτείτε το ξανά, είναι ένας ΠΑΙΧΝΙΔΙ και το προμοτάρουν ως μία μοναδική εμπειρία για αυτούς που αγοράζουν εισιτήρια και αυτούς που το βλέπουν από το σπίτι, ενώ παράλληλα παραμορφώνουν το ποιοι είναι οι άνθρωποι στην πραγματικότητα ως ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Μετά στραφείτε σε όλα αυτά τα δίκτυα για να μάθετε να σκέφτεστε, όσο αυτοί πιστεύουν πως οι απόψεις τους έχουν βαρύτητα σε αληθινούς ηγέτες και μιλάνε για την αλλαγή. Όλο αυτό είναι ένας κόλπο με καπνό και καθρέφτες!

Θα είμαι πάντα αυτός που θα βγαίνει μπροστά και θα λέει πάντα την αλήθεια όμως. Μία ζωή με σκοπό και νόημα θα είναι πάντα πιο μεγάλη και πιο σημαντική από οποιοδήποτε άθλημα σε οποιοδήποτε γήπεδο ή μέρος διασκέδασης. Αυτό το ΠΑΙΧΝΙΔΙ δεν γίνεται να ελέγχεται από δράμα, πρέπει να βγάζει ΑΓΑΠΗ. Η αγάπη για την τέχνη είναι το μόνο πράγμα που κρατάει τους αληθινούς ανθρώπους σε αυτό το γιγάντιο αθλητικό/διασκεδαστικό τσίρκο. Μην την πατήσετε για το παιχνίδι που παίζεται μπροστά σας ως διασκέδαση, ποτέ δεν θα γίνει τόσο σοβαρό όσο το να διαχειριστείτε την ΖΩΗ”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ