Το συγκινητικό «αντίο» του Ν. Μπουντούρη στον Κ. Μπατή

Με λόγια καρδιάς αποχαιρετά τον Κώστα Μπατή, ο Νίκος Μπουντούρης, ο οποίος μιλά για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο με βαθιά αγάπη για το άθλημα του μπάσκετ.

Ειδικότερα, έγραψε τα εξής:

«Θα ήθελα με συγκίνηση να απαχαιτετήσω δημόσια τον Κώστα Μπατή. Δεν το συνηθίζω αλλά οφείλω νομίζω να το κάνω αυτή τη φορά και να εκφράσω τα προσωπικά μου συναισθήματα για αυτή την απώλεια. Έχω την εντύπωση ότι ίσως εκπροσωπώ τις σκέψεις των επαγγελματιών παικτών της δικής μου γενιάς. Ο Κώστας ήταν για εμάς ένας δημοσιογράφος που περιέγραφε τους αγώνες των ομάδων μας στην τηλεόραση και τον θεωρούσαμε συνοδοιπόρο στην προσπάθεια που κάναμε.

Ο τρόπος που προσέγγιζε κάθε παιχνίδι έδειχνε τον σεβασμό και την αγάπη που είχε για τους παίκτες. Αυτό το ένιωθαν και οι οικογένειες μας που άκουγαν τον Κώστα πολλές φορές από την τηλεόραση. Έχω την εντύπωση ότι το ήξερε και ο ίδιος, πόσα συναισθήματα, πόση χαρά και περηφάνια τους έκανε δώρο με τα λόγια του και χαιρόταν με αυτό, γιατί ήταν πολύ καλός άνθρωπος. Τον ευχαριστώ για ότι έχει δώσει στο Ελληνικό μπάσκετ, σε εμάς τους παίκτες και τις οικογένειές μας. Καλό ταξίδι».

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Μπατής «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, υπηρετώντας το πάσκετ, έχοντας φορέσει τις φανέλες των Παναθηναϊκού, Μίλωνα και Έσπερου, ενώ επί σειρά ετών υπήρξε παρουσιαστή και τηλεσχολιαστής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here