Το «πουλάει το σπίτι» ο Πίπεν – Βίντεο

Ο μεσίτης που συνοδεύει τους υποψήφιους αγοραστές κατοικίας στην παραθαλάσσια περιοχή του Φορτ Λότερντεϊλ, στη Φλόριντα, δεν έχει στον χαρτοφύλακά του απλώς τα σχέδια της πολυτελούς οικίας.

Ο παλαίμαχος σταρ του ΝΒΑ και έξι φορές πρωταθλητής με τους Σικάγο Μπουλς, Σκότι Πίπεν, έχει δώσει εδώ και έντεκα χρόνια την εντολή να πουληθεί η έπαυλή του.

Η ανάγκη του 56χρονου Πίπεν να ξεφορτωθεί το σπίτι έγινε ακόμη μεγαλύτερη από τη στιγμή που εδώ και τρία χρόνια έχει χωρίσει με την Λάρσα Πίπεν. Ο «Ινδιάνος» θέλει να αφήσει πίσω του αυτή την ιστορία, ειδικά όταν είναι υποχρεωμένος να διαβάζει κάθε τόσο για σχέσεις της Λάρσα με σύγχρονους παίκτες του ΝΒΑ… Το ζευγάρι είχε ζητήσει από το 2010 αρχική τιμή πώλησης τα 16,5 εκατομμύρια δολάρια, αλλά περίμενε μάταια.

Ο Πίπεν αποφάσισε να μειώσει τις απαιτήσεις τους στα 12 εκατ., δίχως και πάλι ανταπόκριση από την αγορά. Θέλοντας, πλέον, να καταφέρει να πουλήσει το σπίτι που του θυμίζει την «παλιά» ζωή του, ο άλλοτε αστέρας των γηπέδων σκαρφίστηκε μία ιδέα για την υλοποίηση της οποίας χρειάστηκε η συγκατάθεση της Λάρσα. Καθώς στην τιμή των 11,5 εκατ., που αξιώνουν πια, συμπεριλαμβάνονται και τρία υπέρ-αυτοκίνητα!

Η περιουσία της Λάρσα υπολογίζεται στα δέκα εκατ. και του πρώην συζύγου της στα 20 εκατομμύρια δολάρια. Ο Σκότι Πίπεν έχασε κάποια χρήματα από αποτυχημένες επενδύσεις, ωστόσο οι φήμες περί χρεοκοπίας του δεν είχαν αποδειχθεί αληθινές, ενώ μόνο από την καριέρα του στο ΝΒΑ κέρδισε περίπου 110 εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: liberal.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here