Το πετυχημένο scouting του Momentum στον παίκτη-λαβράκι του Κολοσσού

Στον αγώνα πρωταθλήματος Περιστέρι – Κολοσσός σας μιλήσαμε για τη βροχή τριπόντων της ροδίτικης ομάδας απέναντι στο Περιστέρι, αλλά παραλείψαμε να αναφέρουμε, πως ο Top Scorer των νησιωτών ήταν ο Jordan Floyd.

Για όσους δεν θυμούνται, ο Floyd βρισκόταν στις λίστες μας (δείτε εδώ: https://themomentum.gr/budget-scouting-simeiosate-2-sequel/) το καλοκαίρι ως παίκτης-λαβράκι και μεταξύ άλλων αναφέραμε για εκείνον τα εξής:”Μια ομάδα με απαιτήσεις -αλλά όχι στο ανώτερο επίπεδο- της δικής μας λίγκας, της Α1, θα μπορούσε να τον βοηθήσει να διαβάζει καλύτερα πιο κλειστές άμυνες και να του δώσει τα εφόδια, για να αναπτυχθεί σε ανεξερεύνητους για αυτόν ακόμα, ορίζοντες του παιχνιδιού του”.Σαν να φωτογραφίζαμε ακριβώς δηλαδή την τωρινή του ομάδα.

Από τις 26 Ιουνίου, όταν και γράφτηκε το συγκεκριμένο άρθρο ο Floyd αναζήτησε την τύχη του στο NBA, όμως δεν βρήκε αυτό που ήθελε και το Φθινόπωρο προσγειώθηκε στη Ρόδο, για να έρχεται από τον πάγκο και να ηγείται του εξαιρετικού συνόλου του Ηλία Καντζούρη στο σκοράρισμα με σχεδόν 14 πόντους ανά μόλις 21 λεπτά συμμετοχής. Βελτιώνεται ραγδαία και αξίζει προσοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ