Το «παυσίπονο» του MVP

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει συνεχόμενα ραντεβού με τις διακρίσεις τα τελευταία χρόνια, πράγμα που επιβεβαιώνει έμπρακτα την ανοδική του πορεία.

Καταθέτοντας και εμείς τη δική μας άποψη στο επίκαιρο αυτό θέμα, δεν θα κουράσουμε με γενικόλογα και αόριστους επαίνους. Όχι ότι τα υποτιμούμε, απλά πρέπει να κερδίσουμε χρόνο και να κάνουμε ντρίπλα στην ουσία.

Ποια είναι αυτή;

Στα δικά μας μάτια, το βραβείο αυτό έχει μεγαλύτερη αξία εξαιτίας της διαχείρισής του. Ο Γιάννης νιώθει χαρούμενος, δικαιωμένος αλλά κάτι τον ενοχλεί και δεν τον αφήνει να το χαρεί όπως επιβάλλεται. Αυτό έχει να κάνει με την ιδιοσυγκρασία του καθενός και από αυτό που νομίζουμε ότι ξέρουμε από τον χαρακτήρα του, είναι πως το βραβείο αυτό είναι ένα μικρό «παυσίπονο» και όχι το φάρμακο της ίασης από τον αποκλεισμό της ομάδας του.

Τα λόγια αυτά γράφονται λόγω των δηλώσεων του Greek Freak και φανερώνουν τον ψυχικό του κόσμο. Δεν είναι fake και επικοινωνιακά παιχνίδια. Είναι η αλήθεια του Γιάννη, ο οποίος δεν εφησυχάζει ποτέ το κορμί και το μυαλό του. Στην δική του πραγματικότητα, ο τίτλος του MVP θα αποκτήσει την σωστή του διάσταση, όταν το Μιλγουόκι θα φορέσει δαχτυλίδι…

Τα λόγια του:

«Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό το βραβείο, αλλά θέλω περισσότερα. Θέλω να γίνω πρωταθλητής. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να αφοσιωθώ στην οικογένειά μου. Όταν έρθει η ώρα, θα μιλήσουμε για το συμβόλαιο και το μέλλον μου στο Μιλγουόκι. Αν συνεχίσουμε να παλεύουμε για τον ίδιο στόχο, δεν μπορώ να βρω λόγο για να μη βρίσκομαι εκεί για τα επόμενα 15 χρόνια. Θέλω να σταματήσετε να με αποκαλείτε MVP μέχρι να γίνω πρωταθλητής. Το βραβείο το πήρα δύο φορές, τώρα θέλω τον τίτλο»

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ