«Το μπάσκετ είναι για τους φιλάθλους»

Στους λόγους της σπουδαίας νίκης του Ολυμπιακού στην Αγία Πετρούπολη εναντίον της Ζενίτ αναφέρθηκε εκτενώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας, εκφράζοντας τη χαρά του που είδε κόσμο στο γήπεδο.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, κάτι που το περιμέναμε. Θεωρώ πως αξίζαμε τη νίκη γιατί είχαμε το προβάδισμα σχεδόν σε όλη την αναμέτρηση. Για εμάς ήταν πολύ σημαντική νίκη, συγχαρητήρια στην Ζενίτ.

Δεν γίνεται να συγκρίνεις τις δύο ομάδες. Είναι διαφορετική η κατάσταση λόγω Covid. Μερικές φορές δεν είναι καθαρά μπασκετική υπόθεση, αλλά το πως χειρίζεσαι την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Σχεδόν όλη η ομάδα διαγνώστηκε θετική στον ιό και δεν είναι εύκολο μετά από κάτι τέτοιο να επιστρέψεις αμέσως σε καλή κατάσταση και στις νίκες. Είχαν να παίξουν ένα μήνα. Όπως λέω, κάθε αγώνας είναι μια διαφορετική ιστορία και μια διαφορετική κατάσταση. Και εμείς έχουμε διαφορετική ομάδα σε σχέση με πέρυσι.Πιστεύουμε πως φέτος έχουμε πιο δυνατή, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε αυτό

Θέλω να πω πως είμαι πραγματικά χαρούμενος που μετά από πολύ καιρό είδα θεατές στις κερκίδες. Και αυτό γιατί το μπάσκετ είναι για τους φιλάθλους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here