Το γ΄ημίχρονο της νίκης του Τελεθριακού

H πρώτη νίκη της ομάδας του Τελεθριακού ενάντια στον Ίκαρο Καλλιθέας ήταν πραγματικά σπουδαία και συγκαταλέγεται στις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Αυτό γιατί διατηρείται αμείωτο το ενδιαφέρον των αγώνων και δεν μπορεί να προδικάσει κανείς τίποτε αν δεν προκύψουν οι μάχες των πρωταγωνιστών στα παρκέ.

Μετά το τέλος του νικηφόρου παιχνιδιού, τον λόγο πήραν δύο σημαντικά μέλη των χθεσινών αντιπάλων.

Από την πλευρά των γηπεδούχων, ο play maker του Ικάρου Καλλιθέας, Νίκος Κούτουλας σχολίασε το χθεσινό αποτέλεσμα, λέγοντας ότι: «Ενώ ήμασταν μπροστά στο σκορ στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, ήρθε η ήττα με άσχημο τρόπο. Δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε την διαφορά που πήραμε. Είτε να την ανοίξουμε, είτε να την διατηρήσουμε στα ίδια επίπεδα. Τα έμπειρα παιδιά του Τελεθριακού γύρισαν το παιχνίδι, με αποτέλεσμα η νίκη να κριθεί στις τελευταίες κατοχές».

Από τους φιλοξενούμενους, ένας εκ των προπονητών, κ. Mάκης Φώτου σχολίασε με την σειρά του την πρώτη νίκη της ομάδας, υπογραμμίζοντας ότι: «Πρόκειται για μια τεράστια νίκη σε μια έδρα, από όπου δεν θα περάσουν πολλές ομάδες. Ο Ίκαρος είχε από την αρχή του πρωταθλήματος πρωταγωνιστικές βλέψεις. Εμείς με την προσθήκη του coach Τσαούση δώσαμε παραπάνω βάση στην ψυχολογία των παιδιών μετά τις ήττες των πρώτων αγωνιστικών. Ξέραμε την δυσκολία του αγώνα, αλλά στα κρίσιμα σημεία είχαμε καθαρό μυαλό και πετύχαμε  μια σπουδαία νίκη».

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας ([email protected])

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here