Το αντίο του Σλούκα στη Φενέρ

Με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο αποχαιρέτησε τη Φενέρ ο Κώστας Σλούκας, λίγες ώρες μετά την αποδέσμευσή του από την τουρκική ομάδα.

Ο Έλληνας παίκτης με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ευχαρίστησε τους πάντες, αναγνωρίζοντας την τεράστια συμβολή που είχαν στην καριέρα του αλλά και στην προσωπικότητά του, τα τελευταία πέντε χρόνια παραμονής του στον σύλλογο.

Αναλυτικά:

Είναι μια δύσκολη απόφαση, όπως κάθε απόφαση στη ζωή μας. Ωρίμασα σαν άνδρας, σαν άνθρωπος και σαν επαγγελματίας αυτά τα πέντε χρόνια με όλους εσάς, με τους προπονητές, με τους συμπαίκτες, με τους οπαδούς. Επιτρέψτε μου να σας αποκαλώ οικογένεια για το υπόλοιπο της ζωής μου. Αναμνήσεις, τρόπαια, δύσκολα βράδια, χαρούμενα πρωινά και αξέχαστες στιγμές που θα κρατήσω για πάντα.

Αισθάνομαι μόνο εκτίμηση για όλους εσάς, για όσα μου δώσατε σε καθημερινή βάση. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, Αλί Κοτς, τον αντιπρόεδρο, Σεμίχ Οζόι και τον GM, Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι επειδή κατάλαβαν το αίτημά μου. Ελπίζω πως η αφοσίωση και ο σεβασμός μου για την ομάδα να σας κάνουν να χαμογελάτε σε αυτό το δύσκολο αντίο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here