Τι είπε ο Βατούτιν για το μέτριο ξεκίνημα της ΤΣΣΚΑ και τον Ιτούδη

Συνέντευξη σε τηλεοπτικό δίκτυο παραχώρησε ο Αντρέι Βατούτιν, κάνοντας αναφορά στο μέτριο ξεκίνημα της ΤΣΣΚΑ αλλά και στον Έλληνα προπονητή Δημήτρη Ιτούδη.

«Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι ο μακροβιότερος τεχνικός στην ιστορία της ΤΣΣΚΑ. Κανείς δεν έχει υπάρχει προπονητής τόσα χρόνια στην σειρά από την δεκαετία του 1970 και την περίοδο του Αλεξάντρερ Γκομέλσκι. Κατά την περίοδο αυτή ο Ιτούδης έφερε αποτέλεσμα, έπαιξε ποιοτικό μπάσκετ και έδειξε την ικανότητά του να ξεπερνά τις δυσκολίες» τόνισε αρχικά ο Βατούτιν και προσέθεσε:

«Το να μιλάμε για απουσία κινήτρου και κόπωση λόγω της δουλειάς σε μία συγκεκριμένη ομάδα είναι στοιχεία που σίγουρα δεν τον “αγγίζουν”. Πιστέψτε με, τώρα έχει πιο πολύ κίνητρο από ποτέ, ειδάλλως θα μου έλεγε από το καλοκαίρι ότι θέλει αλλαγές και δεν θα έμενε με άλλες προτάσεις. Το παράδοξο είναι πως οι ίδιοι άνθρωποι που κατακρίνουν την διοίκηση για την ανανέωση του Ιτούδη, σε έναν νέο προπονητή μετά από τέσσερις ήττες θα έλεγαν “Γιατί άλλαξες έναν που ήξερε να παίρνει αποτελέσματα;”. Όλοι κάνουν λάθη και ο Δημήτρης το ίδιο. Δεν υπάρχει λόγος για δραστικές αλλαγές, συνεχίζουμε να τον εμπιστευόμαστε και να δουλεύουμε μαζί του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here