Τι αλλαγές προωθεί η ΕΟΚ για τους ατζέντηδες στις μικρές ηλικίες

Κανονισμό για τους ατζέντηδες στις μικρές ηλικίες αναμένεται να θεσπίσει η ΕΟΚ, που σκέφτεται μέχρι και την απαγόρευση της εισόδου τους σε παιχνίδια ανηλίκων.

Σε μία κίνηση που είχε εν πολλοίς προαναγγείλει, αναμένεται να προχωρήσει η ΕΟΚ. Ο Βαγγέλης Λιόλιος είχε αναφέρει πριν από την εκλογή του στην Ομοσπονδία πως υπάρχουν ζητήματα δεοντολογίας για τους ατζέντηδες, τα οποία πρέπει να τεθούν στο τραπέζι.

Έτσι η ΕΟΚ θα θεσπίσει τις επόμενες ημέρες κανονισμό για εκείνους, λαμβάνοντας αυστηρά μέτρα για τη δράση τους στις μικρές ηλικίες. Το επίκεντρο αυτού του νέου κανονισμού έχει να κάνει κυρίως με δύο συνιστώσες.

Το ένα από τα βασικά στοιχεία έχει να κάνει με τον αριθμό που εκπροσωπεί ο κάθε ατζέντης σε ό,τι αφορά τους ανήλικους παίκτες. Όπως θα γίνει γνωστό, οι ατζέντηδες δε θα μπορούν να εκπροσωπούν περισσότερους από δύο ανήλικους, ενώ μάλιστα δε θα μπορούν να διατηρούν και οποιαδήποτε άλλη σχέση με τους γονείς τους ή το συγγενικό περιβάλλον.

Ακόμα, γίνονται σκέψεις για τους αγώνες που διεξάγονται υπό την αιγίδα της ΕΟΚ. Η Ομοσπονδία έχει στην άκρη του μυαλού της ενδεχόμενη απαγόρευση εισόδου στους εκπροσώπους των παικτών που δεν έχουν συμπληρώσει τα 18 έτη, για κάθε διοργάνωση που εκείνη έχει υπό την επίβλεψή της.

Πηγή: gazzetta

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ