Τα δεδομένα για τους ανεμβολίαστους αθλητές

Δεδομένης της αυξητικής τάσης των κρουσμάτων σε διεθνές επίπεδο, οι εκάστοτε κυβερνήσεις λαμβάνουν νέα μέτρα αναχαίτισης του κορωνοϊού. Στο πνεύμα αυτής της συνθήκης, εντός των τειχών, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε νέα μέτρα που θα τεθούν σε ισχύ από την προσεχή Δευτέρα (22/11).

Μεταξύ άλλων έγινε αναφορά και στο αθλητικό κομμάτι, με την είσοδο στα γήπεδα να είναι απαγορευμένη στους ανεμβολίαστους. Στην εν λόγω κατηγορία, δεν συμπεριλαμβάνονται rapid test ή μοριακά τεστ.

Η απαραίτητη επισήμανση

Στο σημείο αυτό επειδή υπάρχει ένα μικρό κενό ως προς την διευκρίνιση των μέτρων, πολλοί είναι αυτοί που συγχέουν τους ανεμβολίαστους στα γήπεδα με τους αθλητές (λογική απορία). Για τον λόγο αυτό, το «The Momentum.gr» ήρθε σε επικοινωνία με ανθρώπους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, προκειμένου να γίνουμε όλοι σοφότεροι στο επίμαχο ζήτημα.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα μας είπε άνθρωπος της ΓΓΑ, οι αθλητές που είναι μέλη αγωνιστικού τμήματος δεν συμπεριλαμβάνονται στη νέα δέσμη μέτρων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός. «Μέχρι αύριο το απόγευμα, θα βγει η καινούργια ΚΥΑ, στην οποία θα γίνουν οι απαραίτητες διευκρινήσεις» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, όσον αφορά την επόμενη μέρα των ανεμβολίαστων αθλητών, «είναι λίγο δύσκολο να εφαρμοστεί αυτό το μέτρο στον τομέα του αθλητισμού. Αν συμβεί αυτό, η ζημιά για τα σωματεία θα είναι ανεπανόρθωτη» συμπλήρωσε η πηγή μας.

Εν αναμονή λοιπόν των επίσημων ανακοινώσεων.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας ([email protected])

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ