Στο «club» των ως μη γενομένων και η ΕΣΚΑΝΑ

Ήρθε και η σειρά (διαβάστε ΕΔΩ για ΕΣΚΑ) της ΕΣΚΑΝΑ να γνωστοποιήσει το τυπικό τέλος των πρωταθλημάτων κατόπιν ανακοίνωσης που εξέδωσε σήμερα (14/5).

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Κ.Α.N.A. αποφάσισε  με βάση τα έγγραφα των λοιμωξιολόγων και τις εισηγήσεις της Γ.Γ.Α., τα εξής:

1.    Όλα τα Πρωταθλήματα Ανδρών, Γυναικών, και η Β΄ και Γ΄ κατηγορία Παίδων, Εφήβων, Κορασίδων & Νεανίδων  της φετινής αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 δεν θα διεξαχθούν. ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΜΗ ΓΕΝΟΜΕΝΑ και ως εκ τούτου , δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα. Συνεπώς όλες οι ομάδες των σωματείων παραμένουν στις ίδιες κατηγορίες για την νέα αγωνιστική περίοδο 2021-22.

2.    Για τα τμήματα των ηλικιακών κατηγοριών Α΄ Εφήβων, Α΄ Νεανίδων, Α΄ Παίδων και Α΄ Κορασίδων,  που από τη συμμετοχή τους σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα, προκύπτει μοριοδότηση για είσοδο σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, αναμένεται μετά από σχετική ενημέρωση των σωματείων αυτών, να αποφασιστεί με ποια εξ αυτών θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα . Καμία κύρωση δεν έχουν οι ομάδες που θα αποφασίσουν να μην συμμετάσχουν.

      Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

3.    Παράβολα συμμετοχής πρωταθλημάτων για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2021-22 δεν θα καταβληθούν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here