Στην προσπάθεια φίμωσης – με απειλές, γροθιές και βρισιές – απαντάμε με νομιμότητα

Στο πρωτοφανές επεισόδιο που εκτυλίχθηκε προ ολίγων ημερών και στο οποίο έγινα δέκτης απειλών, λόγω και έργω ύβρεων και βιαιοπραγιών, ο μόνος δρόμος και απάντηση είναι ο νόμιμος.

Προς αποκατάσταση της τάξης και με σκοπό να μην αιωρούνται φημολογίες, ενημερώνω μέσα από αυτό το βήμα ότι έχω προσφύγει και έχει επιληφθεί της υπόθεσης αρμόδιος αθλητικός εισαγγελέας προκειμένου να κινήσει την εκ του νόμου διαδικασία σε σχέση με τα τεκταινόμενα του επεισοδίου στο οποίο ήμουν ακούσια πρωταγωνιστής.

Είναι απλά λυπηρό, ο αγωνιστικός χώρος του αθλήματος που υπηρετούμε με αγάπη και μεράκι να γίνεται αρένα προς εκδήλωση τριτοκοσμικών καταστάσεων και βίαιων ενστίκτων. Ουδεμία προσπάθεια φίμωσης δεν είναι ανεκτή και οποιοσδήποτε είναι στο μπάσκετ με κίνητρα άλλα από αυτά που προάγουν αθλητικό πολιτισμό και αναδεικνύουν το μεγαλείο του μπάσκετ, ας αποχωρήσουν ή απομακρυνθούν νόμιμα από αυτό.

Καμιά ανοχή τέτοιας συμπεριφοράς είναι προϊόν διαπραγμάτευσης και οποιαδήποτε κατεύθυνση προς αυτό υποδηλώνει συνεργεία!

Ευχαριστώ όλους για το ειλικρινές ενδιαφέρον

Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ