Στη ζώνη μεταλλίων η Σλοβενία!

Με ωραίο μπάσκετ και πλουραλισμό για ακόμα ένα βράδυ, απόρροια της σπουδαίας χημείας, που έχει αναπτύξει αυτό το σύνολο, οι “Δράκοι” του Aleksander Sekulic κέρδισαν τα “πάντσερ” του Herik Roedl και προκρίθηκαν στον ημιτελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν μια εκ των Γαλλία και Ιταλία.

Με καταιγισμό στο β’ μέρος (50-33 επιμέρους) η Σλοβενία καθάρισε και έφτασε απόλυτα δίκαια στο 94-70 επί της μαχητικής Γερμανίας, στην οποία αξίζει να δοθούν τα εύσημα. Κορυφαίος του αγώνα θα λέγαμε πως αυτή τη φορά ήταν ο Zoran Dragic με 27 πόντους (5/7 τρίποντα), 6 rebounds, 4 assists και 3 κλεψίματα, με τον Luka Doncic να χάνει το Triple-Double αυτή τη φορά για 2 rebounds (20-8-11) και τον Mike Tobey να είναι σταθερά εκεί με 13 πόντους και 11 rebounds. Στο γερμανικό στρατόπεδο κυριάρχησε η πολυφωνία με τους 11 από τους 12 παίκτες της αποστολής να χρησιμοποιούνται από τον Roedl και τους 10 εξ αυτών να γράφουν το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερς. Μοναδικοί διψήφιοι ωστόσο οι Lo και Giffey με 11 και 10 πόντους αντίστοιχα.

Πλέον η Σλοβενία ετοιμάζεται για τον ημιτελικό, ενώ οι Γερμανοί αποχωρούν με το κεφάλι ψηλά, έχοντας πετύχει τον αρχικό τους στόχο, ο οποίος και ασφαλώς ήταν η είσοδος στην 8άδα της διοργάνωσης.

Box Score του αγώνα εδώ.

Επιμέλεια: Outsider

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here