Σούλης Μαρκόπουλος: Σε ρόλο προπονητή ή μάγου;

«Μαζί μπορούμε να κάνουμε τόσα πολλά και μόνοι μας τόσο λίγα».Αυτές λοιπόν ήταν οι πρώτες δηλώσεις του μαθουσάλα των ελληνικών πάγκων (702 αγώνες στην Α1) Σούλη Μαρκόπουλου, ανακοινώνοντας με αυτόν τον τρόπο την έναρξη της συνεργασίας του με την Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ.

Δηλώσεις αν μη τι άλλο γεμάτες νόημα απ’ τον Σούλη ο οποίος θεωρείται μετρ των ειδικών καταστάσεων. Μία τέτοια θα κληθεί να αντιμετωπίσει και στον Άρη των χιλίων προβλημάτων. Ο “Αυτοκράτορας” παρουσιάζεται φθαρμένος , με χιλιάδες οικονομικά προβλήματα έχοντας χάσει πολλή από την αίγλη του παρελθόντος!

Η ταυτότητα των «σκοπέλων»

Ξεκινώντας ,ο κ. Γουλιέλμος και ο κόουτς Μαρκόπουλος έχουν μπροστά τους τον σκόπελο-ban για το μεταγραφικό παζάρι καθώς τους απαγορεύεται να κάνουν μεταγραφή εκτός της εγχώριας λίγκας. Ο πρόεδρος της Κ.Α.Ε. διαβεβαιώνει για αναστολή του ban έως τέλος Ιουλίου χωρίς ωστόσο να έχει γνωστοποιηθεί κάτι επίσημο. Ο 70χρονος τεχνικός είτε με απαγόρευση μεταγραφών είτε χωρίς, καταστρώνει τα σχέδια του προετοιμάζοντας το ”μαγικό” του καπέλο. «Καπέλο» που χρόνια ολόκληρα εμφανίζει παίχτες-αποκαλύψεις (βλέπε Μπίλι Κις , Μαυροειδή, Μαργαρίτης κ.α.)

Δεύτερος σκόπελος που πρέπει να αποφύγει ο κόουτς Μαρκόπουλος δεν είναι άλλος από το φίλαθλο κοινό του ΑΡΗ. Απαιτητικό μεν – ιστορία και φανέλα το επιβάλλουν – και από την άλλη δύσπιστο, μιας και τα τελευταία δύο χρόνια Γιαννάκης, Αγγέλου και Καστρίτης απέτυχαν να θέσουν μια ρεαλιστική βάση στην ομάδα. Και όταν λέμε βάση, εννοούμε την προετοιμασία για την επόμενη μέρα.

Μια επόμενη μέρα που δεν έθετε αποκλειστικό στόχο μια διάκριση, ή έστω την είσοδο στα play- offs, αλλά μια υγεία, που δυστυχώς αγνοήθηκε στο έπακρο και δεν δείχνει μέχρι τώρα να έχει παρελθοντική ιδιότητα.

Εκτός και αν ο coach που έχει τις περγαμηνές, αλλάξει την ρότα των πραγμάτων στη σιωπή…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ