«Σκάνδαλο» αδιαφορίας: Η ομάδα ετοιμάζεται για play offs και αυτός κατεβαίνει στα ερασιτεχνικά…

Οι οργανωμένες δραστηριότητες του μπάσκετ στο ερασιτεχνικό επίπεδο είναι εξαιρετικές αφορμές για τους φίλους του μπάσκετ, που αγαπούν το άθλημα και θέλουν παράλληλα να γυμνάζονται.

Οι πιο «επαγγελματίες» όμως του σπορ που συμμετέχουν σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, καλό είναι να δαμάζουν αυτήν τους την επιθυμία, όταν οι υποχρεώσεις τους δεν έχουν ακόμη τελειώσει.

Εξαιρετικός αθλητής λοιπόν ομάδας που ετοιμάζεται για τα επερχόμενα play offs, εθεάθη σε κλειστό γήπεδο να πρωταγωνιστεί στα παρκέ των οργανωμένων ερασιτεχνικών. Στην αρχή απορήσαμε, αλλά στη συνέχεια η έκπληξή μας πήγε σε άλλο επίπεδο. Αυτό γιατί, όταν ξεκίνησε να βάζει το ένα τρίποντο μετά το άλλο, τα μαρκαρίσματα έγιναν πιο σκληρά και εκεί επιστράτευσε τα δικά του γνωστά killing crossovers για να κάνει σμπαράλια την αντίπαλη άμυνα.

Και αναρωτιόμαστε. Δεν εξετάζει ο ίδιος το ενδεχόμενο ενός τραυματισμού σε αυτή την περίεργη μπασκετική αφορμή; Μήπως δεν περνάει καλά στην ομάδα του και δεν αντέχει την πίεση που ο περίγυρος του έχει φορτώσει;

Η απάντηση θα δοθεί στο γήπεδο από τον ίδιο…

Outsider

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ