Ραγίζει καρδιές αστέρι του NBA: Είχα κακοποιηθεί σεξουαλικά

Πόσες μπορεί να είναι οι ανασφάλειες που μπορεί να κουβαλάει ένας άνθρωπος. Και πως μπορεί άραγε να τις περιορίζει με διάφορους μηχανισμούς.

Για τον Λόνι Ουόκερ των Σαν Αντόνιο Σπερς αυτός ο μηχανισμός άμυνας ήταν η χαίτη του. Γιατί όμως την επιστράτευσε;

Όπως ανέφερε στο Instagram, «όταν πήγαινε στο δημοτικό, είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, αλλά πλέον έχει καταφέρει να αφήσει πίσω του την τραγική ιστορία και ακόμη να συγχωρήσει κάποιους ανθρώπους».

Το συγκλονιστικό μήνυμά του

«Eίχα παρενοχληθεί και κακοποιηθεί σεξουαλικά. Έφτασα σ’ ένα σημείο να το συνηθίσω γιατί σε τέτοια ηλικία δεν ξέρεις τι είναι τι. Ήμουν ένα παράξενο, ευκολόπιστο παιδί που δεν ήξερε πώς είναι ο πραγματικός κόσμος. Πίστευα ότι το μαλλί μου είναι κάτι που μπορώ να ελέγξω, να δημιουργήσω και να έχω δικό μου. Και μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Μέχρι πρόσφατα, δεν ήμουν στα καλύτερά μου. Η παλιά ιστορία γυρνούσε στο κεφάλι μου, όπως κι όλοι αυτοί οι “δαίμονες” στο μυαλό μου. Εξαιτίας του ιού, ξεκίνησα να κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και να βλέπω ποιος είμαι πραγματικά. Βρήκα εσωτερική γαλήνη, συγχώρησα ακόμη και τους ανθρώπους που δεν το άξιζαν. Το να κόψω τα μαλλιά μου είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό κούρεμα. Τα μαλλιά μου ήταν η μάσκα, με την οποία έκρυβα τις ανασφάλειές μου. Τώρα είμαι καλύτερα από ποτέ. Η ζωή θα είναι πάντα δύσκολη, αλλά πρέπει πάντα να παίζεις με τα χαρτιά που έχει στα χέρια σου και να προσπαθείς να νικάς. Κι αν χάσεις, παίρνεις ένα μάθημα» έγραψε μεταξύ άλλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ